Hatice_kocak 11115 hayır hiçbir şey yok ya korkuyorum bebeğimin haftası çok görünürse sonradan sezeryana alınması
Hatice_kocak Tugbaysima inşallah gelir ya suni verseler aslında en son 2cm açılmam vardı ya off gelmiyo kafayı yiycem🥺😂
Tugbaysima Hatice_kocak olur inşallah stres yapma sakın dua et gevşe biraz internetten sureleri aç dinle ben öyle yapıp rahatlıyorum korkumu öyle öyle atlattım
prmgmze112 Kızlar 40+3 den selam 👋 1 hafta önce nişanım geldi ama başka bir belirti yok . Doktorum dün alttan muayene yaparken sıvazlama denen işlemi yaptı canım çok yandı ama yine tık yok . Beklemeye devam edelim .
Hatice_kocak Tugbaysima inşallah öyle yapıyorum da işte hamilelik son günleri özellikle gelmeyi düşünmeyen bebek olunca 😓
Tugbaysima Hatice_kocak çok gerilmişsin canım akışına bırak lütfen bazen ne yaparsan yap olmaz sen elinden geleni yaparsın ama Allah çoktan yoluna koymuştur kucağına almaya odaklan ne zaman ne şekilde olduğu önemli değil tek önemli olan kucağına almak lütfen bunu düşün 🙏🏻
Hatice_kocak Tugbaysima evet biraz öyle oldu çok doldum bugün ağladım rahatladım inşallah bebeğim etkilenmemiştir kız olsa nazlı diyicektik o derece 😂😂erkek geç doğar diyorlardı inanmazdım ahahha
Tugbaysima Hatice_kocak benimki kız ben ne yapıyım 😂😂😂 ben de dün gece ağladım 😂😂😂 toparlanmalıyız doğuma enerjimiz olsun 😍😍
Hatice_kocak Tugbaysima inşallah sağlıkla gelsinler de Allah yardım etsin bize her seferinde hastaneye gidince doğuma hazırlıyorum kendimi sonra hüsran ama inşallah gelicek 😂😂
Tugbaysima Hatice_kocak ya ben 😂 bugün eşime diyorum akşam eve dönmeyiz hastanede kalırız diye 😂😂😂 akşam olunca da birbirimize bakıp yine eve dönüyoruz diyorum 😂😂
Tugbaysima Hatice_kocak annelik bu olsa gerek ben de kıyafetlerine bakıp hayal ediyorum onları seviyorum gel de dizlerim kopana kadar sallayım diyorum 😍😍