Hurin Haftadayız ama 1600 gr geliyoruz doğuma kadar 2500 ü göremeyeceğiz gibi. Bebişi 2500 den aşağı doğup kuvöze girmeyen annelerimm var mıı içimi rahatlatın az🥺
Guzelanne56 Hurin merak etmeyin ben yaşamadım ama 2 kg ve üstünü Sağlık sorunu olmadığı zaman kuveze almıyorlar 2 kg altını alıyorlar 3 kilo üstü dogup kuveze çok gören bebek var 2 kılo dogum görmeyen de önemli olan beslenmesi ve ciğerleri
Fatosla Hurin eğer ciğerde problem olmazsa 2200 gibi kiloda da olsa girmiyor demişti doktor küveze. Daha doğuma kadar kilo alır merak etme :)
kuzucumoglum Hurin kuzum benim şuan 37+3 haftaligim yeni 2600 gram oldu son haftalar daha çok kilo alır diyorlar sıkma canını benimkide geriden geliyor doktor küçük bir bebek olacak sadece dedi
-elz- Hurin teyzem bebeğini 2200 gr olarak dünyaya getirdi. Çok da sağlıklı bir bebek kuvöze falan da girmedi içiniz rahat etsin 🌸
Hurin Guzelanne56 inşallah ya stresten uyuyamıyorum artık beslenmeme de dikkat ediyorum ama her şey yolunda olmasına rağmen çocuk çok yavaş kilo alıyor
Guzelanne56 Hurin bazı bünyelerde maalesef böyle durumlar olur endıse etmeyın akışına bırakın saha büyük sorunlar olmasın yeterli kiloyu doğunca da alır benim oğlum 1885 gr doğdu 2400 ıle hastaneden aldım onu
Hurin Guzelanne56 oy maşallah dediğiniz gibi sağlıklı olsunda doğan büyür derler ya insanın yine de canı sıkılıyor işte
Guzelanne56 Hurin aynen oylr kilo hıc onemlı degıl büyüyorlar bı kaç kılo zayıf olsunlar yeterki ıyı olsunlar
Hurin kuzucumoglum sağlıklı olsun gerisi hallolur tabi de ben de bi 2 kilonun üzerine çıkabileydim hayırlısıyla bir hafta iyi alıyor bir hafta duruyor ben de napacağımı şaşırdım
sinoli Hurin 32.Hafta da 1.750’ydik, 35.Hafta da 2.200 olduk benimki de o şekilde ama yapacak bişey yok beklemedeyiz ☺️ Gönlümüzü ferah tutalım 🤲🏼
Linabebek1 sinoli haftanızla ultrasonda uyumlu mu? Benimkide zayıf bebek normalde hep ultrasyon ve haftam uyumluydu bugün ultrasyona göre 1 hafta geride 🙄
sinoli Linabebek1 Sadece karın çevresi 1 hafta geri de, haftasıyla uyumlu boyu 1 hafta önde, geri kalan uyumlu, karın çevresi geri de. Ama bende 2.700-2.800 arası doğmuşum doktora söyledim genetik olabilir biz bu şekilde kabullendik sende kabullen dedi ☺️
ZeyFat Hurin benim karninde gelisim Gerigini var 3 hafta ilk cocugumfa da vardi 1900 dogdu ama kuveze girmedi ins buda 2 gecer alir
A_syma Hurin 35+0 da 2 kgydu 3 hafta gelisim geriligi var. Yarin kontrolum var. Bakalim bizi ne bekliyor 🤷🏻♀️
baby3_ Hurin 36 da 2450-2150 doğdular küveze girmediler. Minyon olabilir bebek önemli olan genel gelişimi . Kiloya takılmayın
A_syma ZeyFat 2 aydir 1 hafta gerilik vardi. 33 haftalikken 1 hafta 35 haftalikken 3 haftaya cikti. Yani 33 ken 32ydik 32de kalmisiz canim. Siz kac haftaliksiniz kac kilo bebisiniz
ZeyFat A_syma vallah canim Ben 30 + 4 haftalikken gittim karin cevresi 27 haftada kalmis dedi her hafta kontle cagirdi 1400 gramdi o zaman doktr pek bisey bekleme kilo almaz dedi bilmiyorum arrik 37 kadar takip Somra dogum sanirsam
A_syma ZeyFat Rabbim saglikla nasip etsin insallah. Yarin kontrolum 36yiz. Bebegi besleyen damar daralmis. Eger yine gelisim gostermediyse,gerilik arttiysa dogum diyebilirim dedi doktorum. Bütün stresimle yarini bekliyorum 🤷🏻♀️😂