teachervera cansualisa Doğum sancısı 100 galiba sen kaç defa görmüşsün onu. Doktoruna attın mı sonucu. Acil ciğer geliştrici iğne ol. Bende 32 haftalık iken oldum
cansualisa teachervera ay korkutma beni kuzum verdiler yatış ben kabul etmedim sabah hemen geçmem doktoruma :(
Pnaar3 Haftada ciğer gelistirici iğneye gerek yok ki iki doğumum da 35 36 da oldu ciğer felan geliştirici iğne olmadım kuveze bile girmediler korkma canım çok erken değil
Ozgemir4 Pnaar3 ben çok korktum devlet vurmadi 35 haftadaydim özele gittim kendi doktorum sagolsun ciğer geliştirici falan vurdu
miracefemom7 Kilosu güzel yavrum hiç canını sıkma sen sancin var biraz ama zaten sen sezeryanliydin çok şey olursa alırlar yani 2.500 üstü sıkıntı olmaz ki devletteki makinalar yanıltıyor içini ferah tut bol bol dua oku 😍 sağ salim kucağına al inşallah
slmcnm2503 cansualisa 38 den sonra sancılarım hep böyleydi nstde ben pek hissetmiyordum tabi 40+2 de doğurdum tabi herkeste aynı olacak değil çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşun beneğinize 💕
AhseninAnnesii cansualisa yok sizin hissettiginiz sancilarin dakikası duzenli mi, nst den ben anlamiyorum🥲