Guzelanne56 Iremnurr18 1885 gr doğdu oğlum 33 haftalık 25 gün kaldı kuvezde bır hafta erken cıkcaktı ama benden kaynaklı bır hafts ertelendı sut veremedim hastaydım emzırmeye vs gıdemedım
Sevdaeslem NigarH benimde ağrılarım oluyordu ama öyle fazla degil Bi sabahta baktım akıntı ile hafif kan geldi doktora gittim acilman var doğumun başlamış dedi
Tubisinbebisi Sevdaeslem eğer böyleyse erken doğum riskin var canım mutlaka doktor konstrolünde ol benim başıma geldi çünkü 33 haftalık doğum yaptım ben de
Esrahmet Sevdaeslem ben yaptım küveze girmedi çok şükür ama 30 saat dogumda kaldım 2 tane ciğer geliştirici yaptılar.
Bebekdelisi Sa26 evet sancım vardı yaşancı saldığım gercekmıs sancılar komple altımı açınca doğum oldu sezeryan ile hemen alındı
Sa26 Bebekdelisi benimde erken doğum riskim var gelişim geriliği var bebeğin meşaleler haftada 2 defa doktora gidiyorm
Sa26 Bebekdelisi evet karın çevresi 3 hafta geride haftanda 2 gün doktora gidiyorum rabbim inşlalah zamanında gelir kızım çok zor bi durum bu işin kızı erkeği yokmuş sağlıklı bir çocuk getirmek dünyaya ne büyük bir nimetmiş
Bebekdelisi Sa26 Tabıkı canım yerin göğün sahıbı mevlam dilediğine verir dilediğine vermez dilediğine kız gizlediğine erkek bazısına ıkısını bırden verır ama herseyın bası sgalık canım saglıkla gelsın