baby3_ Sevdaeslem alınan da var alınmayan da var. Bebeğin genel durumuna göre değişir. Kötü düşünmeyin
Sevdaeslem baby3_ off dünden beri hastanedeyim normal doktor kontrolüne gittim dogumumun başladığını öğrendim 2 cm acikligim varmış bebeğin başı da çok aşağı inmis
baby3_ Sevdaeslem canım 4 cm ile 36 haftayı gördüm. Yat hastanede aylarca yatan bilirim. İnşallah biraz daha doğmaz minik kuş
Sevdaeslem AhseninAnnesii yani sancim hafif vardı ama ben yalancı sanci sanıyordum ha bide pazar sabahı akintiyla birlikte hafif Bi kan gelmisti
AhseninAnnesii Sevdaeslem duzensiz miydi sancilarin. Bende 1 2 gundur ayni sikayetleri yasadim da duzensizdi ve cok hafif agrilardi. Karnimda kasiliyodu ara ara. Bugün tüm belirtiler gecti anlayamadim işte doktora gitsem mi gitmesem mi
Tubisinbebisi Sevdaeslem eğer böyleyse erken doğum riskin var canım mutlaka doktor konstrolünde ol benim başıma geldi çünkü 33 haftalık doğum yaptım ben de
Iremnurr18 Guzelanne56 kaç hafta kaldı kuvezde? Bende 34 haftaligim suyum geliyor hergun bekliyoruz oğlum 1 kilo 980 Gr :(
NigarH Sevdaeslem sag salim buyusun inshallah 😍🥰 gozunuz aydin😍😍 🧿🧿 Bende 34 haftalik hamileyim bu gun hic gitmeyen regl agrilarim var😔 acaba sizde nasil oldu agrilariniz? Bebeginizi kuveze aldilarmi?
Guzelanne56 Iremnurr18 1885 gr doğdu oğlum 33 haftalık 25 gün kaldı kuvezde bır hafta erken cıkcaktı ama benden kaynaklı bır hafts ertelendı sut veremedim hastaydım emzırmeye vs gıdemedım
Sevdaeslem NigarH benimde ağrılarım oluyordu ama öyle fazla degil Bi sabahta baktım akıntı ile hafif kan geldi doktora gittim acilman var doğumun başlamış dedi