beyazaycicegi Busra-baran valla özele gidiyorum😂 bir kere bile renkli göstermedi. O kadar da para veriyoruz vay canını
Rabia04_09 Dygu35 Gittiğiniz hastaneye bağlı. Benim ilk hamileliğimde gittiğim hastane full siyah beyaz çekiyordu. Anca detaylı ultrasonda renkli oluyor. Ama şu an ki gittiğim hastanede detaylı ultrasondan doğuma kadar olan ki süreçte sürekli renkli çekecek doktorum
Zln2152 Rumuz123456 renkli isteyince herhangi bir ücret veriyor musunuz yoksa özelde kesilen giriş ücreti tek mi alınıyor 😍
Rumuz123456 Zln2152 herhangi bi ücreti yok , her gittiğimizde önce siyah beyaz bakıyor sonra renkli gösteriyor foto veriyor. Sadece muayne ücreti veriliyor, özellerin hepsinde böyle olması gerekiyo bence 🤷🏼♀️
Zln2152 Rumuz123456 öyle mi bilmiyorum kuzum o konuda bilgim yok sormadım da pek doktora öyle bir şeyse ben hep renkli isterim herhalde 😂 ben renkli ultrason İÇİN ekstra ücret veriliyor diye biliyordum 🤦🏻♀️ iki hafta sonra bende renkli isterim o zaman ama doktorum normal siyah beyaz fotoğrafı bile vermiyor ki ☹️
Rumuz123456 Zln2152 bizimki en başından beri ben söylemeden renkli de gösteriyo , sizin ayrıca istemenize de gerek yok ki göstermesi lazım ilginç gerçekten. Hangi hastaneye gidiyosunuz? Muayene ücreti ne kadar
Zln2152 Rumuz123456 ben normalde ordu da oturuyorum orda ki doktorum çok ilgiliydi. Diyarbakır’a ailemin yanına geldim burda tekrar özele gidiyorum giriş ücreti 265 çok iyi bir doktor çok güzel ilgileniyor detaylıca herşeye bakıyor ama hiç renkli bir şekilde göstermedi üstelik siyah beyaz olan ultrason görüntüsünü bile vermiyor
Rumuz123456 Zln2152 belki doktorun cihazı bunun için uygun değildir o zaman. Sorun bidahaki gittiğinizde bence varsa gösterir diye düşünüyorum onun için var sonuçta o cihazlar
Allahkahretmesin1 Dygu35 11 haftalığım özel takipliyim geçen akşam özel acile gittiğimde renkli ultrason ile de bakılmıştı normal muayenede de doktordan istediğinizde veriyorlarmış ben hiç söylemedim daha cumartesi muayenede isteyeceğim
Findukli_Lokum Dygu35 özele gidiyorum doktorum 9. Haftasında renkli verdi. Hatta eşimle şaşırdık bakalım inşallah böyle devam eder
Gizemgksnmz Dygu35 devlet ise hep siyah beyaz ama ben özele de gidiyorum 11. Haftadan beri renkli de görüyorum