Berinn Kitapkurduuu Merabalar aynı durum bizdede var ilacı ne kadar kullandınız kaç ay sonra hamilelik oldu
Kitapkurduuu Berinn promek ilacın adı ama sigorta karşılamıyor ücreti fazla biraz. Doktor 3 ay kullan tekrar gel dedi eşime 3. Ayın başında ben hamileydim.
aybukekurt55 MorKelebek54 kuzum yanlış mı anlattım acaba ben üç senelik evliyim ilk sene hamile kaldım düşük yaptım iki sene boyunca daha hiç olmadı doktora gittik eşimde varikosel var denildi iki aşılama bin tüp bebek tutmaz ise ameliyat olüçak üç doktara gittik biri ameliyat ol dedi diğer ikisi bu değerler ile gerek yok dedi bende sorayım dedim burda başına gelen oldumu diye
MorKelebek54 aybukekurt55 yanlış mı anlattiniz bilemem ama sizin yorumunuza cevap verdiğin yorum da asla demişsiniz o yüzden isterseniz tekrar bak kuzum
Samo001 aybukekurt55 gerçekden içdikden somraki ay hamile kaldim ben hiç bir ilaç almadan istanbulda bulamamışdık siz bi araşdırın
aybukekurt55 Kvsrsyds internetten buldum ilacı zaten özel bi ilaç sanırım direk alıp kullanıyorsun eczaneden mi aldınız internetten mi bende mi alsam yorumları güzel
Kvsrsyds aybukekurt55 İnternetten aldık biz zaten pahalı bir ilaç eczane daha pahalı satıyor internette zaman zaman indirime giriyor girmese bile eczaneden daha uygun fiyata geliyor
Elifgoktug1 aybukekurt55 esimde yok ama arkadasimin esinde vardi 1.5 sene olmadi cocuklari. Ameliyattan sonra ikizleri oldu ustune onlar kucukken bir bebeleri daha oldu🙈
Hillalll Bende eşim varikoselden amelîyat oldu, 50 gün önce şuan beklemedeyiz , zaten amelîyatdan önce spermi çok düştü
beyaz00pptya1 aybukekurt55 canım benim eşimde vardı sarçoğlu ürünlerini kullandı düzeldi şükür ona özel kürü var bi bak istersen
Yasemin1408 Kvsrsyds merhaba benim eskmde varikosel sperm sayisi 400 bin . Normalde 15 milyon olmasi gerekiyormus nasil bir yol izlememiz gerek sizce ? Ameliyat olmadi suanda genetik sonucu bekliyoruz ve adetime 9 gün geciktim testte cikmadi daha kan vermedim
Kvsrsyds Yasemin1408 Evet en düşük 15 milyon istiyor doktorlar ama ileri hızda çok önemli diye düşünüyorum çünkü eşimin 8 milyon sperm sayısı vardı ileri hızı %60ti hamile kaldım. Varikosel kaçıncı evrede ameliyat gerektiriyor mu doktorunuz birşey demedi mi benim eşimin 4. Son evredeydi ameliyat olmayı kendiside istedi çünkü genetik ve abisinde babasında da var bu durum. Ameliyattan sonra bitkisel ilaç kullandık biz eşimde günlük hayatına dikkat etti dar giyinmemek ağır kaldirmamak sigara kullanıyorsa bırakmak yada azaltmak en büyük önlemde stresten uzak durmak oldu