cansualisa Senem11 bana hiç demedi Allah Allah çarşamba gidecektim yarına aldım randevuyu huylandım :(
Senem11 cansualisa ben minyon olduğum için doktor çok kilolu olmaz zaten bebeğin dedi ama haftasına göre az kilo alması lazım biraz daha 2500 geçmesi lazım dedi
Senem11 Symaaas gebeliğim başından beri yiyorum aslında sadece yumurta yiyemiyorum tiksindiğim için onun dışında kilo aldıracak herşeyi yiyorum
Mervece1 Gulsaheymen şu an kaç aylık ve kaç kg peki? Ben de 44le kaldım. 2800le hastaneden çıkış yaptık şu an 16 günlük en son 2865ti.
Mervece1 Gulsaheymen Sizin de keyfiniz yerinde olsun hiçbir şey düşünmeyin her şey olacağına varıyor zamanı gelince ☺️
Kiwi12 Senem11 banada boyle dendi gobek çevresi geride dedi doktor sinir stres yapma taze çiğ kuruyemis ye dedi bizde öyle yaptık buna ek muz ve kaşar tukettimm ve . 37 haftada 3580 doğurdum
Kiwi12 Senem11 inşallah kuzum dua et sağlıkla doğsun kilo onemli deil niyetini hangisine yonlendirirsen l çıkıyor karsina doğum olarak içini temiz ferah tut