Senem11 36 haftada bebeğim 2300 çıktı 2 hafta da göbek geriliği var doktor 38 39 hafta da suni sancı veririm dedi 2500 kiloyu geçse yeter dedi yaşayan var mı 3 haftada 500 gr felan alır mı
Nazyapiyo_ya Senem11 ultrason çok yanıltıyor yaaa bana ilk oğlumda 35. Haftada 2050 gram dediler 40. Haftada 4.300 dediler oğlum 43+1 de bi doğdu 3780 o kadae tutarsız kilolar söyledilerki anlatamam
cansualisa Senem11 35+1 de 2240 dıııı bize hiç geri vs demediler devlet birde özel de de doktorum gayet iyi diyor Çarşamba iple cekiyorum
Symaaas Senem11 bol bol kaşar ye muz tüket canım pekmez ceviz bunlar önemli gebeliğin başımdan beri yemeniz gerekiyor ama kaşarı ve muzu günlük fazla ye fıstık ezmesi al ondan ye iki düzelir canım
Senem11 Aselhumaninannesi öyle diyor herkes ama küveze girmesinden korkuyorum kendim de minyonum hep de sağlıklı şeyler yiyorum aslında ama kilosu az
Aselhumaninannesi Senem11 korkmayın inşallah birşey olmaz internetten bakın bebeğe kilo aldircak besinleri o şekilde beslenin benim bir arkadasimda öyle yapmıştı anne karnında Kilo almıştı
Senem11 Aselhumaninannesi yiyorum bakalım inşallah 400 500 gr alırsa sağlıklı şekilde kucağıma alırım
Aselhumaninannesi Senem11 inşallah alırsınız sağlıkla kucağınıza siz hiç strese girmeyin icinizi ferah tutun o kadar yıl hastanede çalıştım hiç görmedim 2500 un altında kuvoze giden 2300 diye kuvoze almazlar Allah’ın izni ile sizde bebisinizle evinize geçersiniz
Gulsaheymen Hiç problem etme 37.haftada 2450 kg şuan 38 deyiz bugün tekrardan kontrolümüz var önemli olan kilosu değil sağlıklı doğması
Senem11 Gulsaheymen bebeğim gün içinde çok hareketli suyum falanda normal sadece kilosu az küveze girer diye korkuyorum
cansualisa Senem11 bana hiç demedi Allah Allah çarşamba gidecektim yarına aldım randevuyu huylandım :(
Gulsaheymen Senem11 canım gittim bugün 38.hafta kontrolüne 2560 şuan 40. Haftaya kadar bekliycez şuanlık sancıda yok açılmada
Gulsaheymen Evet kilosu bizim bebişlerin normal bebeklere göre geriden geliyor ama bende 45 kg hamile kaldım kendimde minyonum sağlıkla doğduğu süreçte dediğim gibi kilosunu pek sorun edip stres etme seni sahada tetiklerr
Mervece1 Gulsaheymen şu an kaç aylık ve kaç kg peki? Ben de 44le kaldım. 2800le hastaneden çıkış yaptık şu an 16 günlük en son 2865ti.
Senem11 Symaaas gebeliğim başından beri yiyorum aslında sadece yumurta yiyemiyorum tiksindiğim için onun dışında kilo aldıracak herşeyi yiyorum