Arjin
[bilinmeyen] yarın doktora git alttan baksın dış gebelik olduğunu hiç sanmıyorum moralini sakın bozma
Arjin
[bilinmeyen] yok ya 7 haftada anca keseyi görür ne bakıyorsun tanıdığın lafına
SevgiIbrahim
Dis gebelikte kanamayla birlikte dayanilmicak sancilarr oluyoo. Yani lekelenmeden dolayi dis gebelik degildir. Lekelenme yerlestiginden dolayidirr. Dis gebelik daha farkli. Iyi dusun iyi olsun. 😘
Kubranurrr
[bilinmeyen] canım ben gittim 6 haftalıkken özel hastanede baktırdım görünmedi dokyorum 1 hafta sonra gel dedi ben dayanamadım devlete gittim 7 haftalıktım nerdeyse ordaki doktor bana hala kese yok bebek yok falan dedi ultrason pek iyi değildi galiba ona kanaat getirdim 3 gün sonra özele gittim hem kesemi hem bebeğimi göründü hemde kalp atışı . Yani bence değerin 2 katına çıktıkca dış gebelik olmazmış bnu öğrendim , dış gebelikte çok fazla yükselmiyo değer seninki baya yüksek , benimde değerim tavandı ama görünmüyodu. Ultrasonu düzgün olan bir hastaneye git .
Aybuke5
[bilinmeyen] canım sen dinlen bolca ve doktora lekelerini söyle zaten vajinal muayene de anlat herşeyi sen sıkıntı etme
F84
[bilinmeyen] tabikide soylerdi insanlarin soyledikleriyle kendinizide bebeginizide strese sokmayin degerler yukselmis bu cok guzel bisey tadini cikarin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Arjin
[bilinmeyen] sadece çok dikkat et kalkma sakın ilaç iğnelerini kullan rabbim nasip etmişse devam edicek.bi sıkıntı olsa ağrın çok olurdu
Arjin
[bilinmeyen] adetinin üstünden 15 günmü geçti
Kocozge
[bilinmeyen] bu kadar stresle bence dış gebelik değilsede başka sıkımtı çıkar 🙄 ben dış gebelik yaşadım değer bi iniyor bi çıkıyordu karından ameliyat falan teee nereleri düşündünüz biraz pozitif olmanızı tavsiye ederim ayrıca ameliyat falan olmadım kendisi düştü ... dahası şuan olmayan birşey için ameliyatı bile düşündünüz nedense bir anne adayı olarak bana aşırı abrtı geldi tamam her anne telaşlı olur ama sizinki fazla Burda kimse doktor da değil öylesin veya değilsin diyemeyiz bence sakin ol derin bir nefes al telefonu kenara koy dua et ve doktor kontrolünü bekle 🙄😑
Annesininkuzusu1
Kocozge ne kadar gamsız ve vurdumduymazsın bir anne adayı olarak bebeğinin başına birşey gelme olasılığı bile insanı delirtir sorunlarımızı bile burada birbirimizle paylaşamayacaksak ne konuşacağız rahatsız olduğunuz zaman mümkünse cevap vermeyin hem okuyup hem kötü yorum yapıyorsunuz sizi ilgilendirmez kimsenin korkuları ve bunlar madem abartı o halde cevap verip insanı delirtmeyin birde sizde yaşamışsınız ne kadar kolay anlatıyorsunuz Can yakan şey ameliyat değilde bebeğini kaybetmek olamazmı saçmalık söylenecek çok şey var ama maalesef değmez 😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Arjin
[bilinmeyen] alttan muayeneyle belli olur herşey yarın iyisimi git doktordan öğrenirsin hayırlısı için bol bol dua et.ben geçen sene hamileydim 2 aylık kürtaj oldum çok ağladım depresyona girdim.doktorum dediki sağlıklı olmayan gebelikleri rahim kabul etmiyor ve kan yoluyla dışarı atıyor.şükret dedi sağlıklı bir gebelik değil.atlattım çok şükür bak şimdi 13 haftalık hamileyim.rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için🤲🏼
Aybuke5
Arjin peki sebebi neydi 2 aylık en başından belli miydi doktorunuz söyledi mi yani
EvinG
[bilinmeyen] gayet iyi artmış dış gebelik değildir kese hemen gözükmez en az 2000 olması lazım bide ancak vajinal muayenede gözükür
Arjin
[bilinmeyen] amin güzel haberlerini bekliyoruz Canım rabnim hakkında hayırlısını nasip etsin🤲🏼
Drsnbyfatma
[bilinmeyen] canım doktorlar en kötü ihtimali söylüyorlar bana da öyle dediler psikoloji bozmaktan başka bişey değil korkma sen güzel haberi duyacaksın inşallah 🙏🏻
Eflinisa
[bilinmeyen] acilde banada aynısını dediler dış gebelik olabilir diye geç döllenme olmuştur ondan görülmüyordur
Damladerinliya
[bilinmeyen] benim de adet günüm 11 eyluldu 15 değerle basladim doktor 4000 lere ulaşınca gel o zaman bakarız dedi da perşembeye denk geliyo hic skma canini Allah 'ın izniyle görürsün bebegini
Destina21
[bilinmeyen] bu degerlerde normalde gorunur kese .. bi kac gun sonra tekrar git istersen .. ve güvendiğin bu doktora git ben doktor konusunda çok sıkıntı yaşamıştım zamanında.. bu arada değerin normal artmış.. endişe etme biraz bekle ..
Arjin
Aybuke5 kalp atışı duyulmadı ilk zamanda kanamam oldu doktor ilaç verdi ilaç kanamayı kesmiş 2 ay oluncada kesenin yapısı bozuldu ve kürtaj oldum
Bekleyenler
[bilinmeyen] ben yaşadım dış gebelik. Hep arttı beta ama biraz az arttı. Takip çok önemli mutlaka erken teşhis olmalı. Ona göre önlem alınmalı. İnşallah değildir dış gebelik
Defnenaz
Bekleyenler ne kadar az arttı. %50 falan mı
Aybuke5
[bilinmeyen] bize sonuçları söyle ama
Aybuke5
[bilinmeyen] Allah bebeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin bu günlerin hızlıca geçsin