Baharun2
[bilinmeyen] kese 2000 lerde görülüyo canım iki gün sonra bi daha git
Burcu582
[bilinmeyen] 2 günde bir 2 katına çıkıyorsa dış gebelikten şüphelenmiyorlar
Kocozge
[bilinmeyen] dış gebelikte değer bir iner bir çıkar sizinki artmaya devam etmiş bence boşuna kendinizi germeyin güzel olacak bence sonuç 🙏
Baharun2
[bilinmeyen] iyi düşün iyi olsun ☺️
Pinkyy
[bilinmeyen] canım senin kan sonuçların hep artmış,daha çok küçüktür alttan muayenede kese çok rahat gözüküyor,bende 6.haftada kese gözüktü,ultrasondan baksaydı gözükmeyecekti belkide,üzme kendini hemen
Semaburak
[bilinmeyen] geç döllenme bile olabilir benimde geç gözükdü 1400 lerdeydi görmedi karından 2 gün sonra gittim 3300 lerde idi yine görmedi karnımdan alttan baktı anca öyle gördü hala 1 hafta farkımıx var geç dölkenmeden ötürü eğer dış gebelik olsaydı bence bu sayıyı görmezdiniz ya daha uçuk yada daha az olurdu dua edin ve bol su içerek dinlen bence iyi gidiyo ama 🤔
zgepolat
[bilinmeyen] moralini bozma değerin 2 katı yükselmiş. Ağır kaldırma birşey itme dikkat et bence gebe olabilirsin. Dış gebelikte bu kadar hızlı yükselmiyor değer çünkü. İnşallah hayırlı haberlerini alırız
Sedakanikyis
[bilinmeyen] Bana da öyle demişti ikiz gebelik çıktı 😁
zgepolat
[bilinmeyen] ayrıca kese 2000lerden sonra görülüyor iyi düşün canım
GlsmEker
[bilinmeyen] ben dış gebelikten ameliyat olmuş biri olarak diyorum ki sana dış gebelikte değerlerde yükselme asla ama asla olmaz bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim 52 küsür değerle gebe olduğumu öğrendim sonra her şey yolunda sandılar ama değerleri 10 ve katları olarak düştü önce dış gebelik olduğumu öğrendim değerleriniz 2 katı olarak yükseliyorsa bence dış gebelikten söz edilemez
GlsmEker
[bilinmeyen] ayrıca ve ayrıca şöyle bir durum var bana doktorum 1000 değeri görmeden kese zor görünüyor meraklanmayın demişti :) evet bazı gebeliklerde olabilir ama istisnadır tam anlamı ile gözükmesi için değerlerin yüksek bayag yüksek olması gerek
Aybuke5
[bilinmeyen] bak canım benimde senin gibi oldu doktor kese Yok dedi dış gebelik olabilir dedi başka doktora gittim alttan muayene etti ve gözüktü aynı gün hemde sakın korkma değer güzel artmış sen en iyisi daha kaliteli bi hastaneye git zaten ilk zamanlar alttan muayene edilmesi lazım diğer türlü gözükmüyo zaten
Fbt
[bilinmeyen] kaç haftalık şuan benimde keseyi erken olduğu için görememişti dış gebelik olabilir demişti 5+3 te keseyi net gördük hcg 6binlerdeyi Dış gebelikte tek taraflı şiddetli kasık ağrısı olur
Aybuke5
[bilinmeyen] başkalarını dinleme ben neler duydum neler önce dış gebelik dediler sonra boş gebelik dediler kalp atışını duyduk ertesi günde test yapmaya gittim doktor Bidaha baktı kalp atışı Yok dedi emin ol benim yaşadıklarımı kimse yaşamamıştır o yüzden takma kafana
deletedmom6295
[bilinmeyen] değer artışı normal gibi. benim de çok kırmızı kan ve lekelenmem oluyordu hep o şüpheyi taşıdım. iki üç güne keseniz görünür bu değerlerle
GlsmEker
[bilinmeyen] az önce de yazdım 10000 lere ulaştığında çok daha rahat gözüküyor beklemek ve kötü düşünmemek en güzeli ☺️ Hayırlı sonuçlar alalım inşallah
GlsmEker
[bilinmeyen] haklı doktorun sen kendini Sakın üzme bebeğim anlamaz deme anlar hayırlısı ile güçlü ol dış gebelik belirtileri zaten dediğim şekilde hem için rahat değilse doktor değiştir yada biraz daha bekle ama asla ümitsiz olma
Aybuke5
[bilinmeyen] sana kim dedi anlamadım ki doktorun dediğini önemse biliyorum elinde değil ama stres yapınca insan kendine yapıyo İnan
Arjin
[bilinmeyen] olmaz sıkma canını keseyi görmeden nasıl dış gebelik der
Arjin
[bilinmeyen] kaç haftalık