Melisaka Seda47_ bende güzelyalı hastanesi celal ardıça gidiyorum çok memnunum çok bilgili ve ilgili tavsiye ediyorum💕
1bilqe_ Doktor seçimi çok önemli ben önce güzelyalıda bayram bukana gitmiştim çok ilgisiz ve alakasız olduğunu düşük yapma riskimde gördüm ve birdaha gitmedim aynı hastanede Önder Başeğmez var bu kadar iyi bir insan iyi bir doktor olamaz kontrol 300 tl
1bilqe_ Seda47_ net bilmiyorum ama epidural normal doğum 8500 demişlerdi birdahaki kontrole sorarım ama
kbralya01 Seda47_ metro hastanesi şuan yeni adıyla seyhan medicalpark sezer filiz Erdal’a gidiyorum. Çok memnunum en dikkat ettiğim şey doktorun beni endişelendirmemesi ben sormadan herşeyi söylemesi anlatması güleryüzü. Sezer hoca da bizzat öyle güleryüzlü naif tatlı dilli daha ne olsun 🤷♀️👌🏼 Güncel ücreti muayne 300. Normal 6 bin sezeryan 5500 ama ocaktan sonra zam olcak tabi
Denizbrhn Seda47_ orta doğuda Ferhat Erol’a gidiyorum muayeneye ücreti 415 tl normal doğum ücreti 7500 tl
Seda47_ nejvavin canım şimdi kaç lira oldu muayne ücreti ve doğumu kısmet olursa bende ona gitmeyi düşünüyorum bana bilgi verirmisin
nejvavin Seda47_ hiç bilmiyorum 240 dı yılbaşından önce 300 falan olmuştur diye tahmin ediyorum.Salı günü randevum var gidince göreceğim sezeryan ücreti de 2,500 demişlerdi normal doğum 4000 bin ama o da yükselmiştir büyük ihtimal
Seda47_ nejvavin nejvavin ya ben balcalı hastanesi mi kaç defa aradım mete sucuya randevu almak için kimse teli açmadı nasıl randevu alabiliyoru z acaba
nejvavin Seda47_ bildiğim kadarıyla randevusu zor alınıyor birkaç ay sonraya veriyolar benim halam çalışıyor balcalı da ben ilk onunla almıştım sonra da her muayeneden sonra kendim gidip sekreterden alıyorum hastası olduğum için yakın tarihe veriyorlardı