Seda47_ Kızlar Adana da yaşıyorum normal de hakan kalayciya gidiyorum ama yılbaşından sonra muayene ücreti 900 lira olmuş bana göre biraz yüksek sizin uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir doktor var mı muayne ücretleri ne kadar??
Mzg_15 Seda47_ Güzel yalı hastanesi Mehmet cazip kocabagli ben 360 liraya gitmiştim Eylül’de şuan fiyat ndir bilmiyorum ama 900 lira muayene ücreti mi olur ya soygunculuk resmen
qzd Seda47_ Güze yali hast. Yasemin Ilkit hocaya gidiyorum ve çok memnunum. Muayne ücrt 300 şuan ama artacak mı bilemiyorm tabi
Seda47_ Mzg_15 evet ya normalde 700 liraydı gidiyorduk ama şimdi 900 1000 lira. Ama doktor Allah var adananın en iyi doktorlarından birisi ama bütçemiz okadar yetmiyor ne yazikki
beyzaumayy Seda47_ detaylı ultrason için gitmiştim ben Hakan kalaycıya çok ilgilenmişti rutin kontroller için bu fiyatlar cidden uçuk ama ya doğuma ne kadar ister acaba
beyzaumayy Gebeliğin 4.ayına kadar metro hastanesi Türkan Cengiz’e gitmiştim ondanda memnun kalmıştım çok bilgili bir kadın Prof zaten ama maalesef gittiğinizde çok sıra bekliyorsunuz ve muayene süresi bana kısa gelmişti
beyzaumayy Seda47_ canım ben 30+4 üm en son 29 da gittim ama yılbaşından sonra zamlanacağı için galiba bana fiyat vermediler 34.hafta çatı muayenesi yapacağım ona göre doğum şekli ve diğer bilgileri konuşuruz dedi
dilos011 Seda47_ normal 4 buçuk sezeryen 5 buçuk yılbaşından Sonrw arttıs gelecek ama 6 bin olur sezeryen diye düşünüyorum detaylı ultrasonum var doktorum ücretsiz yapacak bugub konuştum daha sadece muayene ücreti var dedi
dilos011 Seda47_ memnunum Cnm bacım diyerek konuşuyor 45 yaşında biri güler yüzlü karşılıyor hep gebeliğimin başından beri gidiyorum 4 ay oldu yani
qzd beyzaumayy şuan 7.5 ama yılbaşından sonra muhtemeln 10 falan olur ama kendi hastalarına fiyatta yardımcı oluyorlar diye duydum
beyzaumayy qzd 10 bin falan ciddi rakamlar bence doğum için ama yapacak bir şey yok bu işte bir sektöre dönüştü
Ayseelaa Ben Seyhan Başkent Hastanesi Didem alkış yağnaç a gidiyorum muayene ücreti 420 ₺ ben ilgisinden çok memnunum 33+3 haftalık gebeyim