Zln2152 ArvenMom sen herkesi dinleme boşver detaylıyı bekle herkes birşey der zaten gülüm 😂 bebiş inadından bşr çıksa 🤩
ArvenMom Zln2152 az gösterse yeter oda yok bi kapatmış kız görme şansı sıfır nerdeyse girdiği pozisyonlarda kendisini zor görüyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
dilos011 Zln2152 benim kızda 26 aylık Buda 16+3 olmak üzere 5 dk sonra 😂😂bakalım nasıl dayancam bilmiyorum o Zamana kadar da ya
dilos011 Zln2152 valla annem aklımı çeldi bu kadar küçük pipi mi olur diyor anne dedim kendi minik zaten burda paylaşanlarda masallahi var ben en son ki postumda bacak arası pozisyonu paylaşmıştım açık fotolu şekilde valla Bakalım artık umarım değişmez de🥰
Zln2152 dilos011 değişmez kuzum doktorun çok emin konuşmuş ve göstermiş size zaten 😍 Annen ne bekliyordu daha kendileri minnak pipi boyundan da çok birşey beklemeyelim yani😂
Zln2152 Esraliiii evet kuzum bende bacak arasında ki doluluğu gördüm perşembe veya cuma tekrar giderim tam emin olayım da ona göre hareket etmiş olurum 🥰
Zln2152 ArvenMom tahmin yürüttüler demek kii biraz daha bekle bakalım kuzu inşallah bebiş inadından vazgeçer 😂
Zln2152 dilos011 daha küçücükler yavrular organı da kendileri gibi küçük olur 😂 ileri haftalarda tam görünür