ArvenMom Zln2152 asla açmıyo bacakları hep kapalı ya uyuyo ya sırtını görüyoruz detaylıda öğrenicez bu gidişle tatlı hak getire tepki vermiyo hiç bunlara 🤣🤣🤣🤣
Zln2152 ArvenMom ahaha inadım inat diyor tok karnına ve pekmez içip gitmeyi dene ben öyle yapıyorum hareketli oluyorlar 😂
dilos011 Zln2152 bende 13 haftalikken 12 haftaikken gittim erkek dedi böyle doluydu bacak arası erkek dedi yüzde Yüz konuşmayla bi daha da gitmedim detaylıyı bekliyorum
ArvenMom Zln2152 geçen cuma kaç kaşık pekmez içtim karnım toktu cenin pozisyonunda bacaklar kapalı uyuyodu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zln2152 Esraliiii inşallah canım bakalım perşembe günü kontrol var 14+3 olacağım o zaman bakalım o zaman da değişmezse alışveriş yapacağım tutamıyorum kendimi 😂
Zln2152 ArvenMom ah yavrum yaaa😂 inadım inat diyor bebiş kız herhalde yA kızlar hep böyle sen ne hissediyorsun canım😍
ArvenMom Zln2152 ilk zamanlar erkek gibi hissediyordum ama herkes ay göstermiyosa kızdır diyo arafta kaldım bacım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
dilos011 Zln2152 umarım değişmez ben 20ocakta gideceğim detaylıyı bekliyorum siz perşembe gidiyormuşsunuz post açarsanız artık değişti yada değişmedi diip 😂😂
Zln2152 dilos011 inşallah kuzuu olur post açarım canımm 😂 değişmez benimki bence gebeliği öğrendiğim günden beri erkek hissediyorum 😂 bakalım doktor bu sefer ne der haber ederim 🤭
dilos011 Zln2152 valla bende Öyle Hissediyorum kızımdan farklı çünkü bilmiyorum hakkımızda hayırlısı Cnm umarım değişme olmaz 🥰
Zln2152 dilos011 amin inşallah kuzum sağlıklı olsunlarda önemli olan o benimde kızımda belirtim farklıydı bu çocuğumda da öyle farklı 😀
Zln2152 ArvenMom sen herkesi dinleme boşver detaylıyı bekle herkes birşey der zaten gülüm 😂 bebiş inadından bşr çıksa 🤩
dilos011 Zln2152 benim kızda 26 aylık Buda 16+3 olmak üzere 5 dk sonra 😂😂bakalım nasıl dayancam bilmiyorum o Zamana kadar da ya