kalbiminpariltisi Her nasip vaktine esirdir Belkide hiç anne olmam , Belkide yıllarca uğraşmam gerekir , Belkide hiç uğraşmadan gelir hiç belli olmaz , çünkü beni psikolojik olarak yormuyorlar bir köşede duruyorlar , eğer psikolojik olarak bana bir dezavantajı olsaydı elbette almazdım.
Rabbim yaşatmayacağı şeyin hayalini kurdurmaz🙏
Benim için eşyalarını erkenden almamın bir problemi yok , sağlıkla ve vaktiyle gelsin bize yeterli 🥰
Belkide hamile kalmam Belkide doğuramam , rabbim neyi nasip ederse elhamdülillah anne olabilmeninde alternatifleri vardır elbette kalpten anne olabilirim evlatlık edinebilirsin veyahut aldıklarımı maddi imkanı olmayan birine bağışlarım.
Kendime o soruyu sorup psikolojik olarak kendimi kötü etkilemek istemem çünkü aldıklarım benim psikolojimi etkilemiyor 🌸
Ben 9 ay sonunda bebeğini kucağına aldıktan sonra alış veriş yapan birini görmedim, bebek dünyaya geldi garanti evet artık var alabilirim gibi düşünen de görmedim , hayatta bunlardan ibaret değil mi zaten yarının bile garantisi yok o zaman bizde üstümüze başımıza veya evimize bir şey almayalım.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler 🌸
6 ay sonra garanti dünyaya gelecek nihayetinde kesinleşmiyor.
Rabbim hakkıyla bakabilecek olanlara nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın ve kimse bebeğini kaybetmesin 🌸🙏