Edasak5 Kesinlikle öyle gebelik planladığımız zaman almaya başladık , eşim izine her istediğinde gelemiyordu malesef alış verişte gebelik olsaydı yanımda bulunamayacaktı hem beraber alalım istedik hemde kar etmiş olduk.
Bebek konusunda çok hassasım herşeyi organik aldım , bebek arabasından tutun ev tipi elektrikli salıncağına kadar özenle ve araştırarak aldık.
Bebek arabasını geçen yıl 2.900 indirimden aldık şuan fiyatı 7 bin , elektrikli salıncağı 2 bine almıştık şuan 6 bin , kitikatenin alt üst takımını 100₺ almıştım şuan 200-300₺den başlıyor beşik 2bin₺ aldım şuan 4 bin olmuş benim için çok avantajlı oldu.
Almak istediklerimi şuan rahatlıkla alabilecek durumdayım çünkü çoğu şeyini hallettik rahatlıkla istediğimi alabilirim çok büyük bir kârı oldu bize 🥰
Şuan bir mama sandalyesi gözüme kestirdim çok fonksiyonlu fiyat olarak 8.500₺ şuan almak istesem alırım maddi anlamda zorlanmam çünkü biriktirmedim büyük şeyleri hallettim ve her istediğimi gönül rahatlığıyla alabiliyoruz eğer biriktirseydim çoğu şeyi ertelemek veya vazgeçmek zorunda kalabilirdim 🥰