kbra19 atlassmommm ben sadece çikolata tutmayı düşünüyorum Yani artık o dağıtılan şeylerin pek anlamı kalmadı Artık herkesin evinde Yasin magnet çok fazla Eğer birşey dağıtacak olsam kaktüs falan dağıtırdım 🌸
Meyra19 atlassmommm çikolata yaptırdım onu hastaneye goturcem. Anahtarlık yaptırdım magnet yaptırdım birde kendim kurabiye hazırladım minik paketler içinde etiketli kurdelali felan .
Sevdesh Meyra19 bende kurabiye paketlemeyi düşünüyorum ama bayatlar diye korkuyorum da bir yandan kaçıncı haftada yaptınız
kuzucumoglum kubragirgin çikolatayı Kayseri’de carsibasindan yaptırdık kolonyalarda 30 adet tanesi 8 TL’den yaptirdik ama çok tatlı
didimom kuzucumoglum ben de aynı şekilde çikolata ve kolonya yaptıracağım. Magnet anahtarlık yerine kolonya daha kullanışlı geliyor.
kuzucumoglum didimom çok tatlı duruyor ikisi kolonyalarin uzerindede benim oğlum olacak mavi kurdele ve hoşgeldin Burak yazıyor ☺️ cikolatalarin ustude mavi kurdele ve isim yazıyor
kuzucumoglum atlassmommm yok vala çekmedim ki kuzum hazırlanıyor şimdi siparişini verdim hic aklimada gelmedi çekmek ☺️serbette olacak yeter
mervebeklevic atlassmommm hic bir şry almadım yaptırmadım kuzum. Çikolata yaptırdım a harfli kurabiye yaptım şeker hamurundan paketledim süse o kadar para vermeye gerek yok sanki saklayacaklar 😂
Zeynepsen atlassmommm ya ben şunu anlamıyorum biz doğum yapıyoruz görmeye gelene hediye veriyoruz hemde magnet hoşgeldin oğlum vs asla asmam buzdolabima almıyorum da zorla tutsalar alıp çöpe atarım kim asiyoki bunları zaten bence boş iş yaptırmayın
atlassmommm Zeynepsen çok haklısın aslında o yüzden daha kullanışlı saklanabilecek bir şey düşünmeye çalışıyorum ama bir yandan da çocuğum doğmuş niye boşuna masraf yapıyorum diye de düşünüyorum ikilem arasındayım
atlassmommm Udu keşke kısa bir ziyaret edip gitseler gelen kalmak istiyor 5 görümcem var 1 tanede bekar kaynım çocuk doğunca hepsi beraber benimle kalmak istiyor çıldırmak üzereyim 😂😂
Zeynepsen atlassmommm bence yapma benim ikinci bebeğim ilkindede dagitmadim bişey 40 gün kimseyi almadım eve de hastaneye de
atlassmommm Zeynayzey çok kötü olmuş bu gerçekten 🥺 bebeklerimiz sağlıklı mutlu olsun da varsın hediye dağıtmayalım hastalıkta viruste
atlassmommm baby3_ kayınvalidem gorumcelerim kaynım toplaşip gelip kalmak istiyor ne kalabalık ne sağlık düşünmüyorlar bende doğduğu vakit annemin evine gidip kalmayı düşünüyorum oraya gelen kısa bir süre görüp döner diye
atlassmommm kuzucumoglum hayırlısıyla gelir sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahh 😍 oğluşlar biraz geç geliyormuş
Dilek-K0 atlassmommm ben magnet ve çikolata yaptırdım canım ama magneti herkeze vermek istemiyorum çok samimi olduklarıma vericem ve magneti de soda açaçağı şeklinde gayet de uygun fiyata yaptırdım süs birşey olmasın en azından işe yarar diye düşündüm
atlassmommm Dilek-K0 eveet kesinlikle bir köşeye atacak olanlara verme saklayacagina inandıklarına ver 😅