atlassmommm Kızlarrr bebek görmeye gelenlere ne hediye veriyorsunuz hastaneye veya eve farketmez. Ama ben hastaneye kimseyi istemiyorum eve gelenler olacak magnet yaptirmayi düşünüyorum sizce neler yapılabilir?
baby3_ atlassmommm aksine bence eve gelmesinler canım ufacık bebek zaten salgın var. Sen ve bebek alışma süreci toparlanma süreci. Şahsen ben misafir kabul etmeyeceğim . Maske bile yeterli değil sonuçta
Leylalyla atlassmommm canım ben yasin ve tesbih seti yaptırdım birde küçük mumlardan yada sabunlardan koyucam birer tane içine
Udu atlassmommm magnet yaptirdim bide cikolata yaptiricam . Hastaneye zaten kimseyi istemiyorum bende evede 40 i ciktiktan sonra kabul ederim
atlassmommm baby3_ bence hiç istemiyorum ama insanlar dinlemiyor doğuma 3 hafta kaldı şimdiden gelip kalmak istiyolar ben kabul etmedim bana küstüler artık bebek doğunca neler neler olur düşünemiyorum kimseyi de kirmak istemiyorum:/
atlassmommm Leylalyla bu da güzel fikirmiş teşekkür ederim bakayım internetten. Siz nerden siparis verdiniz güvenilir bir yer bulmak çok zor
baby3_ atlassmommm yok herşeyde önemli siz ve bebeğin sağlığı küsen kırılan orda kalsın. Hastalık gelmesin heryer salgın . Gece kimse olmıcak sonuçta yanınızda , beşik sallamıcaklar
Udu atlassmommm bana kalsa onu bile kabul etmem de ayıp olur diye kısa bi ziyarete eyvallah edicem artik 🤣 bebege zaten uzaktan baktiririm temas ettirmem ama pandemi yeniden patlarsa hic kabul etmemeyide düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek
atlassmommm baby3_ kayınvalidem gorumcelerim kaynım toplaşip gelip kalmak istiyor ne kalabalık ne sağlık düşünmüyorlar bende doğduğu vakit annemin evine gidip kalmayı düşünüyorum oraya gelen kısa bir süre görüp döner diye
Leylalyla atlassmommm trendyoldan siparis verdim üstüne isim falanda yazıyorlar 10 adet tesbih yasin ve tül kese 97 liraydı. Gurbette olduğum icin bebek mevlüdü yapamayacağım diye bebek doğunca dağıtmak istedim yasin tesbih
mimar_anne Çikolata ve makrome anahtarlık yaptırdım ziyarete gelenler için Mevlüt içinde Yasin seti yaptırdım
atlassmommm Udu keşke kısa bir ziyaret edip gitseler gelen kalmak istiyor 5 görümcem var 1 tanede bekar kaynım çocuk doğunca hepsi beraber benimle kalmak istiyor çıldırmak üzereyim 😂😂
Hamideersin atlassmommm ben 40 mevludu düşünüyorum ondan önce de aileler hariç kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum büyük oğlumda da tam pandemi zamanıydı 1 nisandi onda 1 yıl boyunca kimse görmemişti 1 yıldan sonra yavaş yavaş kabul etmeye başlamıştım
Dilara556 atlassmommm [https://mutluresim.com/images/2022/12/26/ZxW4s.jpg](https://) Böyle makrome yapan bir yer buldum oraya yaptırdım daha benimkiler gelmedi kargoda 145₺ kargo dahil 25 tanesi çok ilgililer tavsiye ederim güçlü butik makrome
didimom kuzucumoglum ben de aynı şekilde çikolata ve kolonya yaptıracağım. Magnet anahtarlık yerine kolonya daha kullanışlı geliyor.
Btlklnc atlassmommm yaa sahsen fikrimi söylemek istiyorum . Magnet artk cok şey oldu yaa. Ayrıca kım bnm cocugumun adının yazılı oldugu ya da fotografının oldugu magneti buzdolabına assın kı . Bana da verenler oldu zamanında öylee cekmecede duruyor asla asmam. İsim yazılı bır ıkı kutu cıkolata yaptırmayı dusunuyrm her gelen yesin. Yeterlı bence
BuseAtlasIzler atlassmommm hastane için çikolata ve hediyelik olarak tohumlu kitap ayracı yaptırdım her ekilen saksıda oğlumla bi çiçek hayat bulsun istedik🙏
minik_koala_ve_annesi atlassmommm ben tac seklinde kolonya siselerine eyup sabri tuncer kolonya koydum bir de cikolata 🥰
Zeynayzey atlassmommm ben bişey yaptırmayı düşünmüyorum ilk gebeliğimde hamile olduğumu yeni öğrendiğim zaman yasin tesbih dolap magneti birde kutunun içinde lokum oluyor ya ondan yaptırmıştım çantasıyla beraber yaptırdıkdan bir ay sonra pandemi çıktı hiç kimseye veremedim o kadar yaptırdığım şey hala duruyor kutunun içine baktıkça üzülüyorum
atlassmommm Zeynayzey çok kötü olmuş bu gerçekten 🥺 bebeklerimiz sağlıklı mutlu olsun da varsın hediye dağıtmayalım hastalıkta viruste