Nutelllaa catandgirlmom yalnız emzik paralarını hazırla sürekli şişiyor yenisini alıyorsun .tutarsa sana önerim wee baby aynı şekilde kauçuk olanını çıkardı daha makul fiyatı aklında olsun 😁❤️
catandgirlmom Nutelllaa offf öyle valla zamlara o kadar alıştık ki bugün 100 yarın 200 😂 kabullendik..
guzllk-25 NilAda16 bu mont nasıl acaba kalitesi hepsi burada dan mı neren aldnz. Kalıbı küçük diyorlar şubatta doğum yapcam seneye giymesi için 2 yaş mı 3 yaş mı alsam iyi olur acaba
2pasaannesi catandgirlmom istediğim renk trendyolda var sadece ve 389 lira başka bir yerde bulamadım 😔 Olur da pembesine denk gelirseniz bana haber verebilir misiniz?
Zumzugukodummuzzingillatirim balkizinbebegii Anneannemiz oturma yastigi aldi… cok elzem bir ihtiyac degil ama sonraki ay ek gidaya baslayacagiz bu yuzden oturtmaya baslamak iyi olacak…
Sinem011 Fatmaorhanuslu bunu da YouTube danmi yaptiniz çok güzel olmuş ellerinize sağlık bende kendim birşeyler yapmak istiyorum
Ebrumurat123 Şubatta doğum olacak Allah kısmet ederse benimkiler yıkandı kurusun ütüleyip kaldırılacak Allah giydirmeyi nasip etsin hepimize
NilAda16 guzllk-25 evet hepsi buradadan aldım. Benimde oğlum ocakta doğacak ve seneye 1 yaşında giymesi için 2 yaş aldım. Bir beden büyük alın derim seneye en fazla azıcık büyük gelir😊 kalitesini beğendim. Fiyatına göre bence gayet iyi. İçi tamamen polar🥰