dilos011 yagizegemom lc waikiden almıştım indirimdeydi ikisi 90 yada 95 tl gelmesi lazım 3-6 aylık için 🥰yeri kumaşı çok yumuşak bu arada
yagizegemom dilos011 ayy çok teşekkür ederim bakıp sipariş vericem hemen 😍 tulum arıyorum hoşuma giden bulamamıştım fazla hatta hiç bulamamıştım 🥲
dilos011 yagizegemom bende tesadüf denk geldi annem gile gezmeye Gitmiştim o zaman avmden görüp almıştım 4 5 de çıtçıtlı atlet ve ortadaki yeni doğanda Giyilecek takımı aldım başka Bissy almadım henüz 🥰
dilos011 yagizegemom zam gelmiş ya gerçi herseye zam geliyor da çok sevindim canım kaçırma Hemen sipariş ver 🥰🥰
2pasaannesi catandgirlmom emziği böyle kutusu ile mi aldınız? Ben de bibs aldım avente benzeyen silikon olanı, bu kutuya bayıldım ayrı satılıyorsa ben de bakayım
catandgirlmom 2pasaannesi ayrı satılıyor kutu bibs pacifier box ben 300 e aldım welcome baby den trendyolda daha pahalı idi 🥰
yagizegemom dilos011 evet canım ben yeterince alt üst aldım tulum almadım hiç o yüzden tulum alıcam artık tekrar teşekkür ederim 🐣🤍
2pasaannesi catandgirlmom istediğim renk trendyolda var sadece ve 389 lira başka bir yerde bulamadım 😔 Olur da pembesine denk gelirseniz bana haber verebilir misiniz?
yagizegemom dilos011 amin canım senin minnoşta güle güle giysin sağlıkla kucağına alırsın inşallah😍🙏🏻
papatyadenis 2pasaannesi ya şu Next alışverişini biri anlatsa ne kadar güzel olur bende çok almak istiyorum ama cesaret edemiyorum yapamam diye 🥰 Mesela bu alışverişiniz ne kadar tuttu Türkiye fiyatları ile kıyaslayınca bana hep uygun geliyor