Tgc16 Slnaydn3 İnşallah güzel haberler alırız hepimizz. Bende haftays gitmeyi düşünüyorum ama zaman geçmek bilmiyor
Slnaydn3 Seda161616 reglimden bir gün once 159 du benim test yaptim adetten once sillik cikinca kan verdim oda oyle 159 cikti
Tgc16 Seda161616 Bende Perşembe günü adetimin ilk günü baktırdım 45ti ilk. Yarın yine gidicemm. Acaba geç döllenme olma ihtimali var mıdır düşük çıktı ilk.
lAydanur Seda161616 benimde var bende çekiniyorum baya dün ögrendim bugün doktora gittim 4+5 günlük ve deger 776 çıktı çarşamba tekrar kan vericem doktor saglıklıysa iki katı olması lazım dedi
Seda161616 Amin inşallah 🙏 benm 1 oğlum var ikinciyi sebepsiz şubat ayında kaybettim kalbi durdu bir anda şimdi fazlasıyla tedirginim
Slnaydn3 Tgc16 kesnlikle zamn gecmiyo bana bekle bi dahaki hafta git keseyide gor kalp atisinida ama dayanamiyorum agrilarin varmi bnde kasi agrsi ve gaz var cok rahtsizim
ezgi-esk Kızlar adetten önce kaset test yapıp çıkan var mı 6 gün kala erken gebelik testi yaptim çıkmadı bende gebelik bekliyorum ama bilmiyorum :)
lAydanur ezgi-esk benimde 8 gün vardı çıkmadı kanda bide düşün sonra 2 gün kala test yaptım yine çıkmadı sonra 4Gün geçti yaptım pozitifti moralini bozma canım
Esin88 ezgi-esk bende 6 gün kala yaptım çıkmadı.3 gün kala tekrar test yaptım silik çıktı.Bugun kan verdim bakalim
Tgc16 Slnaydn3 Bende de kas ağrısı oluyor bazen bacağına kadar vuruyor ayakta duramıyorum. Birde evet gaz sorunu çok fazla 🙂
Tgc16 Slnaydn3 kas ağrım olmazsa baş ağrım oluyor normalde de migren var en zorlandığım şey baş ağrısı.
Slnaydn3 Tgc16 benimde var ve migren korkulu rüyam ilac icmeden yapamam ve gebelikte yasak agri kesici ama olsun sag saglim kucagimiza alalımda biraz disimizi sıkıcaz artık 😅😅