tugbacns Sevvl kıyamam canlarım ya.. büyürler onlar da annesi merak etme geçer bu günler de. Sen nasıl anladın bir terslik olduğunu çok ağrın falan mı oldu yoksa rutin kontrolde mi çıktı. İkiz olunca her zaman bir ağrı oluyor malum
efemoms_ Sevvl hepimizden canım 🥰bol bol dua et dinlen hep güzel şeyler düşün nasıl oldun tekrar nst çekildi mi?
Sevvl tugbacns bel ağrım sırt ağrım vardı ama 1 aydır kaynanaöşarfalan bende dınlememedkö yatamadım çok gezdım dedim doktor yıneee bakalım dedi öyle öğrendik açılma yok olmadan önlem almak önemli yatıralım dediler
Sevvl efemoms_ saatte bi ilaç verip bakıyorlar normale döndü diyorlar ciğer geliştiricinin 2. Dozunu vurup çıkarırlar herhalde inşallah bi aksılık yoksa
tugbacns Sevvl erken farketmen iyi olmuş gerçekten. Kaç çıktı nstde sancın bende geçen hafta ilk defa girdim
Fatmas0790 Sevvl Ultrasonda mı çıktı nst ye mi girdin ? benimde 18.haftada kasılmalarım başladı açılma olmadığı için çok önemsemedik
Sevvl Fatmas0790 nst ye girdim canım doktor bi bakalım açılmadan önlem alalım dedi serklaja gitmesin dedi
Cagla1750 Fatmas0790 kasılmalarınız gün içerisinde ne kadar oluyor . Benimde var kasılmalarım ilaca rağmen 20-25 leri buluyor
Fatmas0790 Sevvl benim her muayenemde doktor alltan rahim uzunluğuna bakıyor kasılmalarım oldugu için ama açılma ihtimali yok dedi benimde içim daha rahat sende içini ferah tut progestan kullanıyorsan dozunu arttırır bol bol dinlen der hiç canını sıkma
Xeyale96 Sevvl Allah yardımcın olsun canım,dualarımız seninle🤲🏻inşallah vaktinde sağlıklı bir şekilde alırsın kucagına Allah büyük🤲🏻😘içini ferah tut,eve gidince bol bol dinlen inşallah herşey güzel olucak🌸
Sevvl Xeyale96 gerçekten bundan sonra yatışa geçtim hiç bişey çocuklarımdan önemli değil temızlık yemek olduğu kadar diyorum Allah razı olsun inşallah sağ salim hepımız alalım kucağımıza 😍
Fatmas0790 Sevvl Tabiki canım temizlik yemek hertürlü olur evlatlarımızı sağlıkla zamanında kucağımıza alalımda doktor ilaç verdi mi
Xeyale96 Sevvl aynen öyle canım iş her zaman var,önce evlatlarımız,boş ver kendine çok dikkat et,Allahın izniyle vaktinde gelicek minnoşlar🌸