Nazendehanim AhseninAnnesii su,nişan ve 5-10 dk ya bir düşen sancın olduğunda gel demişti doktorum.Yine ebe bir arkadasim 10 dk ya bir düşmeden hastaneye gitme ilk doğumda açılma çok yavaş ilerliyor demişti.Ama su ve nişan durumunda enfeksiyon riski başladığı için doktorum da hemen gel dedi. Düzensiz olduğunu düşünüyorsanız bekleyebilirsiniz bir de bebek hareketleri önemliymisngunde 10 defa hareket etmesi gerekiyormuş
AhseninAnnesii Nazendehanim hareketde sıkıntı yok Allah’a şükür, arada bir kasiliyor karnim bu arada 😆
11115 A_syma o bende de oluyor kaç gündü, yürüyemiyorum resmen, geçiyo dinlenince, doktoru aradım, doğuma hazırlanıyo ola bilir dedi
A_syma 11115 Gel bakalim dedimi yoksa yalanci sanci niteligindemiymis 35 de gittim doktora bebegin gelisimi durmus 36da tekrar bakilacak doguma alabilirim dedi doktorum. Buyuzden yatmam gerekiyordu bu hafta. Ama hic yatamadim 🙄😊 insallah dogurmuyorumdur 😂
SutlacimiYedimmiBen AhseninAnnesii kendin anlayamazsin çünkü acilma rahim agzinda oluyor orayada ulasamazsin maalesef
yigitinannesi0820 AhseninAnnesii arada bir kasılıyor da bebeğin hareketleri varsa yalan ci sancidir .doğumda bebek oynamiyor ve o ağrı çok farklı duramazsin anlarsın bence doğum olduğunu
Melek0606 AhseninAnnesii ay yok bn arkadaş için demiştim bn şuan 19 hastalığım oğlumda öyle olmuştu diye bilgi vermek istedim
Nilecegamze AhseninAnnesii ilk doğumumdu açıkçası çok anlamadım ama çok bir sancı olmadı ara ara adet ağrısı gibi sızı geliyordu
Melike_nur53 AhseninAnnesii genital zaten genelde ilerki dönemlerde genişliyor ister istemez ama açılmayı anlayamazsın canım o rahim içiyle alakalı çünkü