2prensesannesiiii Rizeli97 yok kuzum ocakta kimyasal oldum Şubatta regl oldum Martta gebe kaldım kalbi durdu Nisanda kürtaj oldum Mayıs regl oldum Haziranda gebe kaldım kimyasal gebelik çıktı Temmuz regl oldum Ağustos regl oldum Eylülde gebe olduğumu öğrendim şuan 18 haftalığım 🥰🙏🏻
Rizeli97 2prensesannesiiii Zor bir süreç geçirmişsin ama rabbim sana nasip etmiş sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini Allahım bizede nasip eder inşallah 🥰
2prensesannesiiii Rizeli97 inşallah canım en sağlıklısında nasip etsin isteyen herkese inşallah 🕊🌟🙏🏻benim pıhtılaşmam varmış her gün kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime 🙏🏻
Cano42 Rizeli97 hemen hamile kalabilirskn cok yuksek Intimans. Kanallar daha acik oldugundan dolayi. Hamilelik hemen olusabilir. Ama bence dinlenmen Daha Iyi olucsktir. Bende dusuk yaptim. Bir Adet tek gördum tekrar hamile kaldim Ama o da dusukle sonuclandk ondan dinlenmen lazim. Yanlis yaptim Bende. Ha bide dusuk yapmamin sebebi prolaktin yuksek cikti bide Benim Kac yildan beri Tiroid rahatsizligim var . Sende bi Baktir derim . Hakkimizda hayirlisi olsun InshAllah 💕
Elizbusra Selam bende gecen sene kimyasal gecırdım suan 8 gün gecıkmem var kan vermeyi dusunuyorum 3 gün once 0,4 dü 6 gün once 0,3 dü sizce hamilelik varmıdır ? Kaset test yapmıstım negatifdi
Cicegiburnundabirana Rizeli97 hayır hiç belirti olmadı. Adet gecikmesi oldu 4-5 gün sonunda kaset test yaptım. Silik çizgi çıktı.
Miracleee Rizeli97 Eylül’de kimyasal geçirdim. Ekim’de tekrar hamile kaldım. Ama o da kimyasal oldu. Bir ay ara verdim. Aralık’ta tekrar denedik. şimdi bat bekliyorum. Doktora gittim bende bir sorun yok. Bu ay eşim de gidecek doktora. rabbim herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin
minikmucizeemaak Baby_loading Rizeli97 Kızlar denediniz mi test? Benim adete 2 gün kaldı bugün negatif çıktı bu ay olmadı sanırım
Baby_loading minikmucizeemaak olsun canım üzülme zamanı değilmiş 🌹 ben hamileyim test yaptım inşallah sağlıklı ilerler🌸
minikmucizeemaak Baby_loading Aaa çok şükür sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşAllah 🌸 inşAllah bidahaki ay bende mucizemin haberini alırımm peki ovulasyon testi falan yaptın mı
Baby_loading minikmucizeemaak Aminnn canım amin, şöyle söyleyim sana ben bir dolu bir boş olarak geçirdim zaten herzaman da öyle ilişkimiz, benim telefonumda uygulama var orda yazıyor mesela bu hafta doğurganlık yüksek diye ama ben bu ay ilk defa test yaptım ve çok geç yumurtladım hatta bi ara yumurtlama olmıycak dedim bu aydan hiçde umutlu degildim geçen gün dişçiye gittim hatta kanal tedavisi yaptım umarım kötü birşey olmaz
Baby_loading minikmucizeemaak yani anlatmak istediğim Rabbim ne zaman isterse o zaman geliyor ben bebek düşünmeye başladığımda 8 ay olmadı 9 ay hamile kaldım 3 aylık düşükle sonuclandı düşüğün üstünden 5 ay gecdi geçen ay kimyasal bu ayda bebek Rabbim sağlıklı hayırlı zamanda herkese nasip etsin inşallah dualatımdasınız canı gönülden♥️