Cicegiburnundabirana Doktorum hatta sağlıklısın tüplerin açık ki hamile kalmışsin dedi. Darısı başınıza, Rabbim istediğinizi istediğiniz zamanda nasıp etsin inşallah
Rizeli97 Cicegiburnundabirana Kimyasaldan sonra ki hamileliğinde yine belirtiler varmıydı nasıl farkettin
Cicegiburnundabirana Rizeli97 hayır hiç belirti olmadı. Adet gecikmesi oldu 4-5 gün sonunda kaset test yaptım. Silik çizgi çıktı.
minikmucizeemaak Baby_loading Bende öyle bu ay korunmuyorum ocak ayı hepimize mucizemizin sağlıkla haberini nasip etsin inşAllah💖
minikmucizeemaak Sebnemunal Bende geçen ay kimyasal yaşamış sayılırım yani bu ay kanamayla attım ocak da güzel haberler alırım inşAllah🥰🤲🏻
minikmucizeemaak Aysefe333 ilk öğrendiğimde adetime 7 8 gün vardı 23.3 2 gün sonra 16.57 2 gün sonra 3.74 e düştü o gün kanamam başladı zaten regl günümdü
minikmucizeemaak Aysefe333 Teşekkür ederim Rabbim bidaha yaşatmasın bana be kimseye ben aralık 16 da kanamam başladı ve bitti daha bu ay geçirdim denemelere devam ediyorum genel de birdahaki ay kalanları çok gördüm tabi nasip inşAllah bende bir dahaki ay güzel haberleri alır buraya yazarım:)
Mekklc Rizeli97 ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şu an 6 günüm geçiyor . Kimyasal dan sonra gebe kalma olasılığı yükseliyor doktorum öyle söylemişti Allah’ım gönlünüze göre versin inşallah 🥰
minikmucizeemaak Mekklc Amiinn inşAllah bana da öyle nasip olur Ocak da mucizemin sağlıkla haberini alırım 🐣 İnşAllah sizde bebişinizin sağlıkla haberini alırsınız ❤️
Mekklc minikmucizeemaak ben bir sağlıksız bir kimyasal yaşadım üst üste Ekim ve Kasım’da bu pozitifse üç ay ard arda gebe kalmış olucam Allah’ım inşallah sağlıklı gebelik nasip eder her birimize 🥹
minikmucizeemaak Mekklc Amiin Rabbim bidaha yaşatmasın benim ilk gebeliğimdi kimyasalla sonuçlandı bakalım inşAllah ocak ayında güzel haberler alabilirim 🤲🏻🥲🥹
Mekklc Rizeli97 yaptım dün silik belli belirsiz çıktı şu an hastanedeyim kan vericem inşallah vardır 🥹
2prensesannesiiii Rizeli97 ben 2 tane geçirdim canım kimyasal 1 inde 1 regl gördüm gebe kaldım diğerinde 2 regl gördüm gebe kaldım🙏🏻 Peşine adet görmeden gebe kalanda var vücudunun hazır olup olmamasıyla alakalı bişey sanırım