Aselhumaninannesi Ma3469 makrome yapan bir tanıdığım var sayfasında kapı süsü olarak hiç paylasmiyor ama yapıyor harikafikirleratolyesi benimde kapı susumu o yapacak tavsiye ederim fiyattada yardımcı olur şuan kaça yapıyorlar bilmiyorum
Syd53 2022bebeki bende aynı şekilde o sayfa dan alacağım zam gelecekmiş yarın sipariş vermeyi düşünüyorum setlerden ☺️
2022bebeki Syd53 Ay evet ben de oteliyordum ama acele edicem seçip bugün yarin🙈 Yapıştırıcıniz yoksa gönderelim dediler ekstra 15 tl farkla ama sıcak silikonla yapıştıriliyor sanırım ürünler bilginiz var mi?
sinoli Ma3469 Ben çikolatasını, kapı süsünü ve kolonyayı o fiyata yaptırdım. Bazen gerçekten fiyatlar alıp başını gidiyor..
_almirasmom Ma3469 ben bursa kokulutas sayfasından sadece kapı susu yaptırdım elden teslım alcam 250 tl sadece :)
Tgyh Ma3469 Ben ınstagramdan annebebek_susleme diye bir sayfadan yaptırdım sizin başlığınızı görüncede yazıyım dedim dikkat edin oraya yaptırmayın ben mağdur oldum istediğim gibi yapmadılar.
mervenoluyoruz Ma3469 Ma3469 Ben kendim yaptım canım bir de odasına tavşan süsü yaptım hem maddi hem manevi açıdan artısı oldu 😍
Betulomay_ mervenoluyoruz ellerize sağlık çok güzel olmuş nasıl yaptınız YouTube videosu vs var mı yazıyı nerden yazdırdınız
Meyra19 Ma3469 ben magnet kapı süsü ve takı yastığı olmak üzere takımı 650 liraya yaptırdım istediğim gibi de geldi fiyatlar genelde bu doğrultuda kokulu_emek diye bir sayfada yaptırdım