Ma3469 Selamlar ✨ Kapı süslerinizi görsel ve fiyat aralığı olarak iletir misiniz, bugün bir instagram sayfasından 700 TL fiyat aldım görsel olarak çok hoş olsada fazla değil mi sanki yoksa ortalaması mı budur😟
2022bebeki Ma3469 Çok pahalı ya daha neler 😳 Baslazerkesim Instagram sayfasından alıp kendim evde tamamlayacagim ben setler var bakabilirsiniz
betulakkuss Ma3469 ben sadece ismini etamin olarak işleyip kasnağa geçirip süsleyip o şekilde yapacağım ☺️
Syd53 2022bebeki bende aynı şekilde o sayfa dan alacağım zam gelecekmiş yarın sipariş vermeyi düşünüyorum setlerden ☺️
Ma3469 busraninprofili iyifikirpaylaşımatolye si canım instagram da çok beğendim ama almadım bana da fazla geldi 😫
Busratmn betulakkuss bende punch işledim kasnağa olduğu kadar yaptım bi şeyler hem emeğim var diye daha değerli olduğunu düşünüyorum çok pahalı piyasa
Ma3469 Biannebibebe Ikranurhtc güzel günlerde kullansın prenses💗, kesinlikle ya herşey büyük heves uyandırıyor
Ikranurhtc Ma3469 Cicek sepetinden bunu yaptıracağım hem kapi susu hem magnet aslında hiç yaptırmak istemiyorum ama ilk kızımda yaptırdım bunda yaptirmadi olmamak adına yaptırıyorum cnku ilk kızımın kapi susu baza altında öylece duruyor odaları yok şuan aşacak yerde yok aslında çok gereksiz ama insan heves ediyor iste
Buse1994 Ma3469 ay çok saçma öne öyle daha dün akşam siparis verdim Trendyol uygulamasindan makrome ve modeli çok gusel ismini yazicaklar kizimin 212 TL
Edafmo Ma3469 instagramda minik_atolyem sayfasından arkadaşım hediye yaptırdı. fiyatını bilmiyorum ama kasnağın çevresinde ledleri de var çok güzel görünüyor 🥰
Tripkolikkkiz DevriminAnnesi aynısını gecen sene 23 tl ye çiçek sepetinden sipariş ettim uygun olunca 2 adet farklı model yaptirmistim 😅 şimdi fiyatlar uçmuş ya
Bebek2_ Ma3469 bende istiyordum ama cidden o fiyatlarda diye herseyden vazgeçtim özel hastane zaten soyuyor bizleri bide o kadar para veremem dedim biseylere ve asla yapmicam bildiğin gidecem doguracam ve evime geri gelicem süs püs çok pahalı gerek duymuyorm artk altı üstü 1 gün durucaz diye 😅