Ygmrsrcn Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Senem Mine Keskin’e gidiyorum. İlgi ve alakası çok güzel. Sürekli doktor değiştirme gibi bir sorun da yok hangi doktorla başlarsan onunla devam edebiliyorsun
29esmanur09 Gokcemm11 Ankara tıpa gidiyorum. İlk doğumumu da orda yaptım çokta memnunum. Tek bir doktor takip etmiyor sizi ama çok güzel ilgileniliyor.
Ygmrsrcn Denizm922 Ülker Gümüş’e hiç gitmedim yorum yapamicam ama gidip deneyimleyin içinize sinmezse değiştirirsiniz doktorunuzu
Berivansarya Gokcemm11 koru da yaptırıyorum takibimi riskli hamilelik olduğum için muayene ücreti paahallı bence prf dr aydan biri. Acayip memnunum son üç yıldır ilk hamileliğimden beri gidiyorum en ufak sorun yaşamadım
Denizm922 Teşekkür ederim siz daha önce normal doğum mu yaptıniz orada birde gebe olarak gittiğinizde hafta sıkıntısı oluyir mu . Bazı hastaneler hafta ilerleyince kabul etmiyor ya
Tugbaysima Hatice_kocak nst ye bağladılar 2 kez sancım çok çıkmadı açılmam da yoktu sadece amniyon sıvısı sınırda olduğu için çok su içmem gerektiğini söylediler 2 gün sonra tekrar gidicem perşembe günü
Hatice_kocak Tugbaysima anladım neden bu kadar bekletiyorlar ya bana da cuma dediler çok bunaldım Allah yardım etsin
Tugbaysima Hatice_kocak 41i bekliyorlar belki döllenme geç olduysa adetten sonda diye 41den sonrası riskli artık