Gokcemm11 Doktor arayışım hala devam ediyor devlet istiyorum ama makul fiytlı özellerde olabilir kızlar muayene ücretleri ne hangisine ve hangi doktora gidiyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz 15 haftaya geldm hala takipli doktorum yok 😞
Meliko Gokcemm11 özelde devam edeceksen doğum paketi al her defasında ücret ödeme zam gelmeden en son koru da 15 bin di elif ozan şahin ve özgür kan ı tavsiye ederim
29esmanur09 Gokcemm11 Ankara tıpa gidiyorum. İlk doğumumu da orda yaptım çokta memnunum. Tek bir doktor takip etmiyor sizi ama çok güzel ilgileniliyor.
Tugbaysima Bilkent şehir hastanesinde doktor önerebilirim orda takipliyim Burçin salman özgü, Özlem gündüz, Necati hançerlioğulları,bir de hiç gitmedim ama onu da çok öneren olmuştu Yeliz çolakoğlu
Hatice_kocak Tugbaysima bende oraya gidiyorum ama maalesef tek doktor olmuyo her seferinde farklı bakan oluyo
Hatice_kocak Tugbaysima ama en son gittiğim gül nihaldi ilgilendi bu arada dizede kilosunu söylemiyorlar mı
Tugbaysima Hatice_kocak Burçin hanım be Özlem hanım her gittiğimde onlara muayene oluyorum asistanlara bırakmıyorlar hiç ama evet diğer doktorlar geziyorlar asistanlara bırakıyorlar o yüzden devamlı Burçin ve özleme gidiyorum hangisine randevu bulursam
Tugbaysima Hatice_kocak ultrason cihazları eski olduğu için net bişey söyleyemiyorlar yeni cihazlı odada muayene ederlerse söylüyorlar sorunca Burçin hanım söylüyordu her sorduğumda
MeryemAsln Şehir hastanesinde Fatma Salih, Necati Hançerlioğulları 🙃 Etimesgut Devlet Hastanesi Hasan Ağırlar iyi bir doktor
Makbule-14 Bende bilken şehir hastanesine gidiyorum doktorum her gittiğimde farklı oluyor ama hiçbirini öyle yakın ve şey görmedım bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Hatice_kocak Tugbaysima bana hiç demiyorlar yaaa baş hekimlikten öyle karar alınmış dedi acaba müslime hanıma da hiç gittiniz mi
Makbule-14 Hepsıne gittim heralde ama öyle ilgilenen gelmedi tersine ilgisiz geldiler acaba sizin önerileriniz var mı
Tugbaysima Makbule-14 Burçin salman özgü, Özlem gündüz bayan olarak ben bu ikisine gidiyorum Yeliz çolakoğlunu da çok öneriyorlar ama ona hiç gitmedim
Tugbaysima Hatice_kocak hiç gitmedim en son Burçin hanıma gittim 38 haftayken 3700 görünüyor dedi büyük ihtimal ultrasonlar eski ondan tam kilo söylemiyorlar aynı gün 2 kez ultrasona girdim ölçümlerini 2 kez yazdım ilk eskide ölçümler büyük çıktı yeni ultrasonda baktı 4-5 gün daha düşük söyledi ölçümleri bence o yüzdendir 3700 olarak da yeni ultrasonda bakıp söyledi
Tugbaysima Hatice_kocak ay benim de yarın randevum var hayırlı haberler verirler inşallah doktorlar bize