Gulsum3 Burcuuuuu ben 2 ay önce oylesıne bı kontrole gıtmıstım yenı hamıleyım 4+6 yarın ilk kontrolüme gidicem inşallah iyi sonuçlar alırım
dahabirmavi seyma9188 Hamilelik öncesi Gülsüm doğana gitmiştim bi sorun var mı diye konuşurken yüzüne bile bakmıyor sanırım şerif diye bi doktor daha vardı ismen hatırlayamadım o da aynıydı 🤷🏼♀️
seyma9188 dahabirmavi Gerçekten öyle rezil kadın😒 insan yerine koymuyor gelen hastayı keşke şikayet etseydim 🤣 O gün o acıyla hiç aklıma gelmedi.
dahabirmavi seyma9188 Ahmet beyde takipliyim de devlette Mehmet beyi çok övdüler bi de ona gideyim dedim 😅
seyma9188 dahabirmavi Siz nerde oturuyorsunuz ☺️ Sağlık ocağındaki hemşire Siraç beyi çok övmüştü devlette ama hiç gitmedim.
Gulsum3 Burcuuuuu çok teşekkür ederim bende yarın gidicem 4+6 sizce kese görünür mü çok merak ediyorum
Burcuuuuu Gulsum3 ben o haftada gittiğimde görünmedi 1 hafta sonra gittim kese göründü kalp atışı için vajinal muayene yaptı karar sizin tabi herkes de farklı da olabilir
Burcuuuuu Gulsum3 dinleyemedi küçük dedi alttan bakicam dedi çok çekindim ama çok korkulacak bişey değil hemen bakıyor zaten
Gulsum3 Burcuuuuu ya anladım canım umarım bana da yarim alttan bakar da görür ne deyim ilk gebelik heycanlıyım 😂
Sirine34 dahabirmavi eşim astsubay veysel karanideki bölükte sizin eşiniz baykanda görev yapıyorsa tanışmıyor olabilirler 🌸 sizin görev yeriniz orası mı
Burcuuuuu seyma9188 teşekkür ederjm evet 2. Doğumum sezeryan olacak 2. Oğlum gelecek ins geçen bende Ahmet beye gittim hatta 1 gün yatış verdi ilgili bı doktor