Esraserpil test sonucunun mutlaka bir enfeksiyon uzmanına gösterin ben de benzer sıkıntılar yaşamıştım ilk aylar kadın doğum uzmanı enfeksiyona yönlendirdi sonuçkarı onlar daha iyi değerlendiriyor ve net bişey söylüyorlar
    arastiran_anne bende bu belirtilerin hicbiri yok birde bise ogrendim ilkokul 1. Sinifta vuruluyormus bu ası ben o zamanlar vuruldum acaba omudur ogrenmek icin igg testi isticem
      Esraserpil Canım e nabızdan baksana sana ne testleri yapılmış bende var çünkü igg, igm, an5i toxoplazma yapılması lazım. IGG küçükken geçirdiğin, IGM ise şuan geçirip geçirmediğin.
        Busrademiir igg yapilmadi gerisi yapilmis atiyorum sonuclarimi baya sonucum var ama hepsini atmicam canm ilgili olanlari atim
        TSH 1.68 mU/L 0.35 5.6
        Serbest T4 1.44 ng/mL 0.99 1.58
        HIV konfirmasyon 0.134NEGATİF COI 0 0.9
        Anti HCV 0.093NEGATiF COI 0 1
        Anti CMV IgM (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri) 0.241NEGATİF UA/ml 0 0.9
        HBsAg 0.848NEGATİF COI 0 2
        Anti rubella IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 1.13POZİTİF UA/ml 0 1
        Anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0.258NEGATİF COI 0 1
        Serbest T3 3.02 pg/ml 2.02 4.43
          Esraserpil igg aviditeyide yaptir canını skma tabiki skmamak mumkun olmuyorda icini temiiz tut dua et
          Esraserpil şuan testlerim elimde benim sonuçlarım şu sekilde.
          rubella igm =negatif (egerki igm pozitif olsaydi suan gecirmekte oldugum anlasilacakti) .
          rubella igg=pozitif (pozitif çıktığı icin daha önce geçirdiğim ve bağışıklığım olduğu anlamına geliyor).
            7 gün sonra
            Ruzgarr
            @Sevgiseli
            @dml33
            @Busrademiir
            @arastiran_anne hanimlar igg yapıldı oda 459 pozitif cikti doktor eski gecirmis oldugunu dusunyorum dedi bi sıkıntı yok o zaman degilmi dedim sıkıntı var bide avidite yapalim dedi hem eski geçirip hem nasil sıkıntı oluyor kafam cok karisik esimde bise cikacagini dusunmuyorum avidite yaptirmayalim bosa ugrasiyoruz diyor ne yapayim ben😏
              Esraserpil Ya bence sen başka doktora bu sonucları göster, eskiden geçirmişsin dediyse bağışıklık var anlamına geliyor ve bu kötü bir şey değil. Şuan hamileyken geçiriyorsun dediyse sonuç değişir onuda dememiş neyin kafasını yaşamış doktor anlamadım.
                Esraserpil eskiden geçirdiysen sorun neymis ki.ben önceden gecirmisim bagisikligim varmis doktorda hic korkma plumsuz birsey yok sadece bağışıklığın var o yuzden pozitif cikti dedi.başka doktora git istersen tatlim
                  Esraserpil bende de benzer sıkıntı vardı kadın doğumcular çözemedi enfeksiyon uzmanı değerlere bakarak çok önceden geçirmişsin büyük ihtmal şuan sıkıntı yapacak bişey yok için rahat olsun dedi
                  Esraserpil babada eskiden geçirmişsin dedi yani hamileliğin başında mi öncesi mi anlamadım valla. Sıvı da aldirmadim bence onlar ihtimal üzerine yapılan testler. 2. Ve 3. Tamam da iyi cikti. Rabbim sağlık versin zaten birşey ciksada kötü ne yapacağız aldıracak miyiz hayır e iyisi bilmemek bilip kendimizi üzmek olacak.
                  Busrademiir aynen oyle bende anlamadim eskiden gecirdiysem sıkıntı nasil oluyor igg ne kdar yuksek cikarsa o kadar eskiymis benimkide fazlasiyla yuksek zaten ama halâ kurcaliyor bide ozel olacaklar kime inanacagimi sasirdim esimde yaptirmayalim diyor yaptirmicam sanırım kafam yinede cok karışık