ExcitedMomm Betulaa bilmiyorum belkide ama çok var etrafımda anne karnında uslu olup sakin bebek olan ve hareketli olup çok yaramaz olan 🙈 Sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil🤲🥰
Mincik İlk gebeliğim 19.haftada hissetmeye başladım💙 şuan 25+3 haftalığız geceleri uyutmayacak derecede kıpırdıyor🧿
Alis-sss ozgshnn-2 benim 4. Gebeliğim bide 2 hafta kilosu falan ilerde 14. Haftada minik pıtpıtlarını hissettim
Alis-sss ExcitedMomm erkek bebekler daha sakin olur kızlar daha hareketli derler sizinkiler tam tersi benimde 4.gebelik doktorlar bir kız bir erkek dedi ama çok hareketli diye kızdır diyor herkes ama benim 3 kızımda daha sakindi
Rabia04_09 ozgshnn-2 Benim de ikinci gebeliğim insan gerçekten İlk hamilelikte yaşadıklarını ne çabuk unutuyor. Bizde şu an 18 haftalığız çok binde bir nadir pıt pıt hissediyorum ama anca sakin bir şekilde oturup kendimi dinlersem. İlk hamileliğimde daha erken hissetmiştim cinsiyetten cinsiyete değişiyor mı hiç bilmiyorum ama ilk hamileliğimde oğlum daha hareketliydi şu an kızıma hamileyim şu an öyle bi hareketliliği yok heycanla bekliyorum bizim kız aşırı keyifçi heralde arada dürtüyorum ama hiç istifini bozmuyor 😂
sewimomur Hilal2 bende 11 hafta aynıyız bnmde ikinci ilkinde erken hissettim bunda yok ilkinde cinsiyeti 11 +3 de ogrendik
belinay41 İlk gebeliğimi hatırlamıyorum ama biraz geç hissetmiştim bu ikinci gebeliğim 19. Haftada hissettim
zeynepmom34 ozgshnn-2 17.haftadan sonra hissettim oğluşumu çok güzel bir duygu allah herkeze nasip etsin 💙🤗
Pamukasln ozgshnn-2 ikinci gebeligim 21 haftalik bugün iki gündür hissediyorum öncesinde hissedemedim
koohydal hepinize sorum var, hareketliliğin bebek olduğunu nerden anlıyorsunuz? benim bir hareketlilik var ama tam anlayamıyorum bebekmi bağırsakmı. 18nci haftam bitecek ama anlayamıyorum hangisi nedir
Gamzerstoglu ozgshnn-2 17 den bildiriyorum ben hissetme başladım gaz sancısı diye düşünüyordum ama ım öyle değilmiş arada pıt pıt diye atıyor 🙂