ozgshnn-2 İlkim gibi soruyorum ama ikinci bebeğim kızlar☺️Cinsiyeti de kız bu arada 15 hafta 3 günlük ama hiçbir şekilde hareket hissetmiyorum normal midir sizce.Kacinci haftada hissediliyordu ?
Hilal2 İlki 16da hissettim bunu hissetmedim 2. Erken hissedilir dedi doktorum ama 11 olduk bişey yok henüz
sewimomur Hilal2 bende 11 hafta aynıyız bnmde ikinci ilkinde erken hissettim bunda yok ilkinde cinsiyeti 11 +3 de ogrendik
mmiraclee İlk gebeliğim ve yaşım 36 olmasına rağmen ilk pıt pıt hissiyatı 13.haftamda almıştım 16.haftada eşim bile dokununca hissediyordu kalp atışı gibi 🤍 tabi bünyeye göre değişir her kadının hamileliği de kendine özeldir 🤍
Deletedmom_116 mmiraclee Aaa benimki gibi ben de aynı oldjm şuan 16 olduk ve Eşimde kalp gibi hissedebiliyo az az çok hos
kalbiminpariltisi mmiraclee o pıt pıt dediğiniz ne acaba :) 14+5 im ne zaman anlarım çok merak ediyorum 🌸
Betulaa 16 haftalık hissettim ama kiloya vs de bağlıymış galiba yani herkes aynı anlarda hissetmiyor , 1 aydan fazla fark olabiliyor galiba kişiler arası 😄
ExcitedMomm Betulaa ya evet öyle diyorlar ama ben kızımda 15 kilo daha zayıftm kızımı geç oğlumu daha erken hissettm bence o bebeğin sakinliğinden kızımın bebekliği o kadar sakindi ki herkes biblo bebek diyordu maşallah uykuları düzenli ve uyandığında ağlamayan bir bebekti 7 aylıkken uyanır kendi emekleyerek yanımıza odaya gelirdi 🙈 şimdi 5 yaşında tabii😀 Oğlumda tam tersi karnmda 5 dakika durmuyor ve çok erken hissettim umarım çok yaramaz ağlayan gazlı bebek olmaz😄
KeremikoBayky ozgshnn-2 24de belirsiz bişey hissettim gaz mı değil mi anlamadım. Sonra 28de netleşti 30 dan sonra coştu
Yesraan KeremikoBayky bende 22 de hisetim 24 de biraz daha fazlaydı şimdi 27 olucaz fazla oynamıyor uyuyor sanırım hep 🥰🤲💜🤰
ExcitedMomm ozgshnn-2 Bende kızımda geç hissetmiştim hatta ilerleyen dönemlerde bile uzun süre hareket etmediği için doktora gitmiştim korkup. Şimdi oğluma hamileym oğlum daha erken hareketlenmeye başladı ve hiç durmuyor. 23 haftalığız tabi biz
Betulaa ExcitedMomm bende fazla kiloyla hamile kaldım gerçi erken hissettim yine de bizim bebek çok hareketli, annemin anlattığına göre bende öyleymişim bebekken 😄 bir de bence bebeğin pozisyonu da fark ediyor olabilir 😄
Alis-sss ExcitedMomm erkek bebekler daha sakin olur kızlar daha hareketli derler sizinkiler tam tersi benimde 4.gebelik doktorlar bir kız bir erkek dedi ama çok hareketli diye kızdır diyor herkes ama benim 3 kızımda daha sakindi
seyma9188 ozgshnn-2 Benim ilk gebeliğim 19.haftanın sonlarına doğru sağlam bi tekme yedim 🤣 Ondan sonra neredeyse 1 hafta bişey hissetmedim.Sonra zaten hiç durmadı maşallah 😍🧿 Şuan 37+4 teyiz her gün boks maçı var içerde 🤣🤣🤭
08HB-16 ozgshnn-2 benim ilk gebelik kız dediler ben 20 haftadan sonra yavaş yavaş hissettim şimdi 25 haftalık iki gündür acayip hissediyorum
ExcitedMomm Betulaa bilmiyorum belkide ama çok var etrafımda anne karnında uslu olup sakin bebek olan ve hareketli olup çok yaramaz olan 🙈 Sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil🤲🥰
Lokumum9593 ozgshnn-2 benim ilk hamileligim 🧡 21+5 te hissetmistim kizimizi 🧡 ikincide daha erken hissediliyor diye duymustum 🧡
Rabia-- ozgshnn-2 ozgshnn-2 3. Gebeliğim tam manasıyla 17+4 te hissettim öncesinde bi iki kez de hissettim diye düşünüyorum ama bana da öyle gelmiş olabilir bundan önceki iki gebeliğimi de daha erken hissetmiştim