busraidkt Minikcennetim benim kontrolüm 2 sin de. Aksi olursa gitcem ama o güne randevu verdi ben de sorayım yavaş yavaş açılmam olsun istiyorum ya çünkü doktorum açılma ile gelirsen mükemmel olur dedi
busraidkt Sareceee ya bazen ben de acilen gidiyorum devlete aşırı kötü hemşireler ve doktorlar var haklısın canım
Cemre_nur busraidkt herkeste su gelmiyor suyudoğumda patlatilan insanlar var bebek içerde nefessiz kalır suyu beklicem derken bunu sakın yapma
Dark Sareceee bana suni sancı bile verdiler suyum gelmedi kaç saat, bazen su gelmiyor ama bebek sancidan etkilenebiliyor, takip edipmesi gerekebilir Birde suyunuzu bazen orda patlatmalari gerekebiliyor
busraidkt Sareceee aynen ben her çıkışımda cimere şikayet ediyorum kimseye böyle davranamazlar hele hele hamile ve duygusal yönden dolu kadınlara asla
Aystsn Minikcennetim 34 de rahim ağzı 25 mm düştü erken olabilir dedi ama 39+1 şuan tık yok 38+0 kadar ne açılma hiç bişey yoktu
Minikcennetim Aystsn ya öylr mi bende yarın 37 haftalık olucam tık yok ne ağrı ne sızı gelesi yok gbi
Duygu_ck Aystsn Bende 33 de 25 34 de 23 hesaplandı bu haftada kontrol edilecek yine. Şimdi erken doğuma psikolojimi de hazırladım vakit geçmiyor 😅 sizin değerinizi sonradan bir daha ölçtüler mi değişiklik oldu mu?
Edayslm Hamideersin canm dün doktor catı muayenesi yaptı zorladım kendi sancın gelsin diye dedi 39 haftalık gebeyim dün kanamam oldu bugünde seffaf yogun akıntım var adet sancısı gibi agrım oluyor gercek sancımı sence
Hamideersin Edayslm adet sancısı gibiyse takip edin kaç dakikada bı geliyor kaç saniye sürüyor bunlar önemli
Edayslm Hamideersin 10-15 dakikada geliyor on saniye falam sürüyor genelde ayaktayken oluyor yürüyemiyorum resmen uzanınca daha hafif bugünde durdum yarın molcak bakalım