dnzcnc_15 27+3 bebeğimin kilosunu 1400 doktor böyle olmaması gerekir dedi ve ben çok korktum 😕 bu durumu aramızda yaşayan var mı 😞
aliandalina dnzcnc_15 arkadaşım da sizin gibiydi gebelik şekeri çıktı diyet önerdi sizde baktırın bence 🥰 inşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız birde neler yiyorsunuz
yldzkbra46 dnzcnc_15 yanlış bir izlem. Ben 30 haftada gittim 1700 dedi seninki çok çok normal. İdeal kilosunda bebek. Kafanı bulandırma sen beslenmene ve su tüketimine dikkat et canım
2Mozilla dnzcnc_15 benimde bu haftada 1385 grmdi öyle bişi demedi bana iyi hatta 1 hafta önden gidior dedi şimdi 32+0 olduk bence bı sorun yokturdur
Esrauysal dnzcnc_15 29 da bana 1270 dediler doktor normal gelişimi dedi bende minyonum ondan mı bilmiyorum banada az geldi kafaya taktım iyice
dnzcnc_15 aliandalina Aslında hamur işi veya tatlı tüketen biri değilim. Biraz ekmek fazla yiyordum onu da kendim kestim. yinede şeker yüklemesi yaptırmadım. Ben sabahları yumurta ve kaşar ceviz falan çok yedim meyve de tüketiyorum sanırım bundan dolayı kilolu olacak 😄
yldzkbra46 dnzcnc_15 özellikle bu aylarda özellikle su ve beslenmene çok dikkat et canım en önemlisi o. Hem senin için hem bebek için. Muz, kaşar, çiğ badem, ceviz tüketmeye çalış bol bol 🥰🙏🏻
seyma9188 baharruzgar 36+6 da gitmiştik 3054 gr 47 cm dedi oğluşuma maşallah 😍 Normal doğum istediğim için sancıyı bekleyecez dedi doktorum.Sancı,suyun,nişanın gelmezse 2 hafta sonra yine gel dedi.😅
Ilaydasuat baharruzgar 34+3 deyiz 33+6 da kontrole gittimizde 44.7 cm boyunda 2191 gr agirliginda insallahh saglicakla hepimiz dogururuz 🥰🥰🥰
Aylinkooo Elifmstf bende 32 de progestan iğne ve ciğer geliştirici kortizon iğnesi vurulmuştum. Sancım çıkmıştı ve aşırı kusma şikayeti ile gitmiştim. Şuan 33+4 de iyi hissediyorum. Doğursaydım kesin kuvezde olurdu. Tuvalet dışında kalkmıyorum bile. Bol bol uzanıyorum
Elifmstf Aylinkooo ciger gelistirici dun aksam vurundum bu gece yine vuruncakmisim ilaclarla ayni sekilde durdurmaya calisiyolar surekli. nst bagliyim sancilar duzenli 100lere kadar cikiyo her ihtimale karsi sezeryan icin goruseceklerini dediler ona gore sevk vereceklermis daha cok kucuk diye korkuyorum 😔 sizin ne kadar surede gonderdiler
Busetanem Edasya20 bizim ki de 35+5 de 3400 dedi doktor tombiş benek olucak dedi size de dedi mi öyle hatta sezeryan olucak tombiş olduğu için normal doğum zor gibi dedi
Miran_56 Bnde 37+3 de gittim kontrole yaklaşık 3 kilo dedi ama bna azmis gibi geldi kilosu doktor da kilolu bı bebek olmayacak dedi ama gelişimi haftasına göre uyumlu dedi
teachervera baharruzgar Ultrason ölçümlerine güvenmiyorum. Muhtemelen doktorumun dediği kilodan daha düşük doğacak. 36+5 de 3055 kilosu boyu da 49 cm dedi ama kilo muhtemelen 2 küsürdür