Kızlaaaar bugün hastaneden taburcu oldum öğlene doğru. Eve geldik biraz dinlendikten bşr şeyler yedikten sonra sütümü sağmak istedim ama bu ilk sarı yağlı süt derler ya ondan başka çıkmadı o da dibinde. Yarın sabah sıcak duşa gireceğim ama dikişlerimden dolayı tedirgin oluyorum sizce dikişlerden dolayı ne yapabilirim?
Bir dee güzel bir Haberim varrr 🤭
Saat ikiye doğru yavrumuzu görmeye gittik eşimle. Gördük de ama dokunamadım küvezde diye. 🥺
Lakin sağlık durumu iyiymiş şükürler olsun rabbime. Solunum sıkıntısı yaşıyordu geldiğinde biraz o yüzden burnundan oksijen vermeye başladık dün bir şey içirmedik yedirmedik ama saat 3 de mama vereceğiz dediler. O kadar çok bebek vardı ki hepsi de birbirinden tatlı Allahım esirgesin. 🧿
Birazdan hastaneyi arayıp soracağım mamayı yedi mi diye. Yarında duştan sonra sütüm gelir de sağar götürürüm yavruma. Çoğunluğu bana benziyor kaşı anlı burnu ten rengi geri kalan kısmı babası. O güzel gözlerini görmek bana bakmasını çok isterdim ama uyuyordu minik şehzadem 🥹 Rabbim yardım eder de bir an önce sağlıkla kucağıma alırım yavrumu inşallah çünkü dünden beri bu ilk görüşüm oldu. Mutluluktan ağladım gördüm diye. Eline dokunmak istedim ama izin vermediler enfeksiyon riskinden dolayı fotoğrafa da izin vermiyorlar radyasyondan dolayı bu hasreti sabır edip Allah’a dua ederek emanet ederek geçiriyorum. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin sınamasın ayrı koymasın aminnn 🥹🤲🏻❤️👼🏻