ikona AycanFb 4 kg geçtik plesantayı yastık yapmıs yatıyor. Artık konusarak ikna etmeye çalışıyorum gel ben sana dışarıda da iyi bakarım . Yine bol bol yatarsın diyerek😂
ikona Defnesmom33- bende haftaici gidicem bakıcaz doktorum 5 gün daha bekleriz dedi bi sorun yoksa. Eger acılma vs varsa suni sancı deniycem yoksa sezeryan artık napalım
girl_boy_annesi ikona 2 haftadır sancım var ama açılma yok ilkimi 39+4 de doğurdum bu ablasını geçti 😅
AycanFb ikona Ahahahaha ablamında ilk hamileliği normal doğum ikincide bekle bekle gelmez oldu. Doktor artık almamız lazım yoksa pisliğini yiyecek dedi meğerse kordonu kısaymış ne kadar beklersen bekle kanala girmezmiş çocuk.
Tugbaysima 39+6 artık sağlıklı olsun da geç gelirse gelsin diye düşünüyorum hiçbir çözüme cevap vermiyor pilates yürüyüş 😂
ikona AycanFb benimkinde de iki kere kordon dolanmıa durumda şuan ama doktor tehlikeli görmedi bekliyoruz
MineOzsy 39+2 deyim aşırı başım dönüyor o da bulantı yapıyor bu şekilde olan var mı. Sonlara doğru normal mi acaba 😔
ikona MineOzsy tansiyonunuza filan baktırın. Bana arada sıcak basınca fenalasıyorum onun dısında öyle bişey yok
AycanFb ikona Rabbim sağlıcakla gelmesini nasip eylesin kuzum hiç bir şey kalmamış bir bakmışsın birden işaret gelmiş yarın doğum haberini almışız😍🌸