minik_koala_ve_annesi Tugbakk iste her siteden alinmiyor sizin oneri ve fikirleriniz onemli benim icin sagolun cumleten🥰😇
minik_koala_ve_annesi Busraasafekinci minicity ankarada evime yakin yerde var hic gitmedim esimin arkadasi dogum hediyesi ordan almis kaliteliydi zibin vs takimda iyidi tulumlar ince mi acaba
Pamukbebegimm minik_koala_ve_annesi Ankara’nın neresindesiniz? İstanbul yolunda büyük minicity ve civil Var yanyana oraya da bakabilirsiniz
Busraasafekinci minik_koala_ve_annesi her turden vardir muhakkak zaten ürün detaylarında kumaş bilgisi yazıyor. Benim aldıklarımda kalinda normalde vardi ama aşırı bi incelik yoktu
Busra-hemsire minik_koala_ve_annesi yok direk kendi internet sitesi ve uygulaması var zaten oradan yapabilirsin :) Kalıp konusunda da gayet normal, ne büyük ne küçük 3-6 aysa 3-6 ayın kalıbı yani
EmineDefneGokce minik_koala_ve_annesi civil, alışveriş yapacağım son adres bile olamaz sanırım. Hiç beğenmiyorum. Lcw, defacto son dönemde gerçekten süper 💐 hm zara m&s carters mazi oldu djhdjd kitikate almicam ilk kızımdan kalanlar var
Pamugum02 minik_koala_ve_annesi git git lc de çok güzel uygun şeyler var normal magazasna gore yari fiyatina var valla görünce sasrmistim , normal magazadan aldiktan sonra gordumki ayni urun yari fiyatina cok sinir olmustum 😄
minik_koala_ve_annesi Pamugum02 lcw uygulamadan baktim guzel seyler vardi uygundu minicity de instgram hesbin bKtim orda baya uygun 61 tl alt ust takim bile var
betul_yilmazz minik_koala_ve_annesi Instagram değil internet sitesi Ben ordan çok almadım ama bütçe olarak kısıtlıysanız kötü değil kalıpları da biraz küçük oluyo
Pamugum02 minik_koala_ve_annesi oh güle gule giysin insallah yakışıklı 🥰 al al bitmiyor valla canım bu gidişle bitmezde 😄
minik_koala_ve_annesi Pamugum02 yok canim hic sonu gelmiyor inanki bir de mama iciyor bizimki tek cani sag olsun ama usuyecek diye dogalgazi 60da sabit kildik mamasi bezi asisi rabbim yardim etsin insallah herkese