zehraKr Ogretmenanneyim 36+6 doktorum 38. Hafta gibi ye dedi de başladım ben çok tanıdığım 35. Haftada başladı 40 dan sonra doğurdu. Yemesek çıkmazlar😁
Ogretmenanneyim zehraKr bende 36+1 im acaba başlasam mı diye düşünüyordum 🙊 ama galiba 37 de ancak başlarım korkuyorum erken de olmasın
Nazlican46 rky2 ben gebe okuluna gidiyorum bizede önerdiler ama o açılınca sende açılıyorsun kısmı batıl inanç evet ama sanırım sadece bitki çayı açılma yapıyor içince diğer denilen şeyler gerçek değil
zehraKr Ogretmenanneyim bende çekindim biraz ama yarın 37 olucam diye başladım daha kanala bile girmemis zaten
zeynepsnl_6 Ogretmenanneyim bence erken daha ben bile o haftalarda hiç bir şey yapmadım şuan 39 haftaligim yeni başladım
Deryaakkuzu Ben ilk çocuğuma normal doğum yaptım iknciye hamileyim ilk çocugumda işe gidip gelirken yürüyodum ve hamilelğimi öğrendiğim andan itibaren hurma yedim hep. Avce veya medine hiç farketmiyo. Hem şekeri dengeliyor hemde doğumu kolaştırıyor Yürüyüş ve günde 5 adet hurma yemek diyebilirim
zehraKr Ogretmenanneyim bazı bebekler doğuma kadar baş aşağı dönmüyormuş yada doğum anına kadar kanala girmeyen varmış Allah en kolay bir biçimde ağrısız sızısız kavuştursun inşallah
Tugcelb Zeynep_Asellll ben 34 te başladım şuan 35 oldum adaçayına da başlarım ufaktan diye düşünüyorum. Zaten gebeliğimin öncesinde ve gebelikte aktif olarak egzersiz yapıyorum perine masajına da başlıcam ufaktan
Aysenurkacarr123 Havalar o kadar sogukkı yuruyus ıcın evden cıkmak mucize 33 haftalıgım perıne masajına baslıcam bıde sımgeduman hamılelık egzersizleri var her hafta ıcın ayrı ayrı videosu var ben onları yapıyorum haftada ıkı gun 2 hafta oldu başlayalı faydası olacak mı bılmıyorum
88h99 Aysenurkacarr123 evet bende simge dumanın egzersizlerimi çok beğeniyorum yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar evet havalar çok soğuk ama mecbur hergün bir saat yürüyorum ben 37+1
Defneninannesi- rky2 bende yaptim ilk dogumumda ebeler bana 3 gun daha doguaazsin acilman yok denecek kadara az drdi mertem ana eli otunu suya koydum 15 dk sonra benim dogum basladi tabi once rabbim yol verdi oda vesile oldu
Ysm20 Defneninannesi- benimde ikinci gebeliğim.Birincide hiç denemedm ama bu sefer denemeyi düşünüyorum.Dogumu hızlı ilerletiyor mu sizce.
Patricia Kbraltnksrn perine masajını siz kendinize nasıl yapıyorsunuz? Ben karnımdan oraya eğilemicem galiba 😂
Kbraltnksrn Patricia Ben henüz 30+0 haftalık olduğum için söylediğim hiç birşeye başlamadım 🌸normal tuvalet kullanımı hariç. bu bilgilere doğum eğitimi aldığım için sahibim ve söylediğim herşeyi yapmayı düşünüyorum haftamız uygun olduğunda Allah izin verirse. Normal ve epizyosuz bir doğum isteyen herkese tavsiyem olsun☺️
Aysenur222 Binnur2 tam sancın oldugunda yapıcan yada günün dolunca inanmayan kendi bilir peygamber efendimizin zamanında çoğu kadın bu şekilde doğum yapmış inanarak yaparsan olur
jarmzalu hamileyimben kaçıncı haftadan başlamak gerek? Ben öylesine oturub bekliyorum😂 37.hafta 3.gün olduk, bir şeyler yaparsam erken doğar diye korkuyorum, kendini hazır ettiği, istediği zamanda gelsin diye çok bir şey yapmıyorum ki😂
Glsm-- jarmzalu bence başlayın bende öyle düşünüyordum yarın 40 haftalık olacağım hiç bir belirti yok 😂
hasretlik jarmzalu bence başlayın ilk gebeliğimde bende hiç birşey yapmadım ve doğmuyordu rahatı yerindeydi 40 haftalık oldu doktor diyoki biz bıraksak bu 1 ay daha gelmez. Suni sancı 0 açılmayla yatış ve doğum ama sıkıntı yani kendisi gelmeyebiliyor