-Merveet Damla aa insan kendini tanırsa farklılıkta anlayabiliyor demekki teşekkür ederim cevaplarınız için 🤗
-Merveet Iremynt ne güzel sizde vücudunuzu iyi tanıyorsunuz ve erken farketmissiniz gerçekten çok önemli vücudu tanımak rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤗❤️
Tubaa41 -Merveet canım benım sadece akıntım vardı sonra şüphe duydum beta verdim adetime 5 gün kala 17 çıkmıştı
-Merveet Tubaa41 ne güzel rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤗❤️ devlet hastanesi acile gitsem yapıyorlar mı sorun çıkarıyorlar mi
ikimelekannesi28 -Merveet aynen. Gök yüzüne bakıp yolladığım dualarım sayesinde umudum olur inşallah 🥰
-Merveet NilAda16 içinize doğmuş resmen bende sürekli şüphelenip yapıyorum ama malesef olmadı 2 senedir rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😍🌸
-Merveet busrabrbr aa sivilcede bir belirti ozaman herkeste değişik rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤗❤️
-Merveet Mavi- ya gerçekten malum oluyor demekki ne güzel ne mutlu size rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤗❤️
-Merveet Damlamsu ay gerçekten zor imtihanlar rabbim size annelik duygusunu en güzeliyle yaşatsın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤗❤️
Pablo01 -Merveet evet şuan 33 haftalık olduk eşim karnımı sevmek istiyor hemen köpeğim yanıma koşuyor eşim birsey yapacak sanıyor dokunduğunda hirliyor elini çeksin diye patisiyle vurmaya calisiyor🤣🤣🤣
Nurdanb -Merveet evet aşırı. Aynı regl belirtileri vardı ama adet olmadim gunun geçti test yaptım tahmin ettigim gibi pozitifti