busrabrbr -Merveet ben reglime 2 gün kala öğrendim. Aşırı kasık agrısı batma yaşadım adet belirtisi gibi ama 1 hafta süren bir ahrıydı birde yüzümde sivilceler çıkmıştı
-Merveet busrabrbr aa sivilcede bir belirti ozaman herkeste değişik rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤗❤️
Mavi- -Merveet reglime 3 gün vardı ama inanılmaz mide yanmam vardı ve regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu idrarda da hemen çift çizgi belirmişti tabi bi de rüyama girmişti ☺️
-Merveet Mavi- ya gerçekten malum oluyor demekki ne güzel ne mutlu size rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤗❤️
Damlamsu -Merveet benim düşük tehdidim vardı ilk boş gebelik yasadim küretaj oldum 2. Gebeligim de düşük riski yasadim o yuzden ayaga bile kalkamiyordum kasık agrisindan
-Merveet Damlamsu ay gerçekten zor imtihanlar rabbim size annelik duygusunu en güzeliyle yaşatsın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤗❤️
Pablo01 -Merveet valla benim hiç belirtim yoktu ben fark etmedim hiçbir şekilde köpeğim sayesinde öğrendim 🤣
Synipek -Merveet ben adetime 2 hafta varken şiddetli sırt ağrısı belirtisiyle test yaptım pozitif çıktı
mustafatma43 -Merveet bir çok belirtim vardı 3 gebeliğimde de kaşık şişligi göğüs ucu uyku bel agrısı bazen bas agrısı hep bir his oldu içimde rabbim baba böyle yollar gösterdi ve 10 gün kaladan askım bn hamileyim derdim eşime ve cıkardı
ikimelekannesi28 -Merveet aynen. Gök yüzüne bakıp yolladığım dualarım sayesinde umudum olur inşallah 🥰
-Merveet Htc- gerçekten yorumlara bakıyorum duyguların önemli bir rolü var öğrenmede rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😍🌸
-Merveet Z72r47asel ne güzel kendinizin farkına varmaniz vücudunuzu tanımanız erken öğrenmede büyük bir rol gerçekten Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🌸😘
-Merveet Smyye1B kesinlikle amin inşallah çok güzel bir mucize rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤗❤️😘