Aynı bizde de durum bu şu an :) 6 aylık hamileyim ve kedi kızım 2 yaşına girmek üzere. O kadar heyecanla bekliyorum ki bebeğimi, beraber oynamalarını. Kedim bana sarıldığı gibi kolumda uyuduğu gibi kızımın da yanında olacak diye hayaller kuruyorum hep. Asla ve asla kimseye vermem, oyuncak değil bu. Zaten sevdiğiniz zaman artık evladınız gibi olduğu zaman birine vermek sahiplendirmek imkansız, yapabilenin kalbi yoktur. Tüy sorunu evet cins kedilerde daha az oluyor ama yine de oluyor tabi ki. İyi mama kullanırsanız, vitamin kullanırsanız tüyler de sağlıklı oldukça dökülmesi azalır. Aşılı bir kedinin tüyünü yutsanız da asla bir zararı yok, zaten burada biz sorun yok desek de, aileniz sorun olur dese de en doğru şeyleri veteriner ve kadın doğum doktorunuz söyler. Ben hamile kalınca laf söylemeyen kalmadı, dedim ki ben doktoruma danıştım asla bi şey olmaz dedi. Kibarca bunu söylersiniz etrafa da. Öyle seveceksiniz ki bu yazdıklarımızı hatırlayıp gülümseyeceksiniz. :) Olumsuz yazanları dinlemeyin, bilinçli birisi sadece bebeği olacak diye kediyi evden yollamaz, başka sebepleri vardır onun. Doktorunuza sorup rahatça alın şu minnakı evinize. 😌♥️