Fundayakut Halalp Hamile olmadan önce yapıyordum spor sonra yapmadım hiç beslenmeme dikkat etmiyor Allah ne verdiyse yiyorum 😅 ama yürüyüş yapıyorum sanırım o yüzden
nilsmomy KeremikoBayky Ben çatlamadım, doğum yaptım 12 gün oldu hala çatlak yok ama bacaklarım çatladı benimde😂
Dark KeremikoBayky benim hiç olmadı karnımda çok büyüktü Doğum sonrası küçülme olurkende çatlak riski var o yüzden o zaman oluşabilir
hunilimom KeremikoBayky 2. Hamilelikde hiç olmadı ama ilk gebelikte de 16. Haftada başlamıştım çatlamaya 4 ay oldu doğum yapalı hiç tebi çatlak yok
Beyabann38 KeremikoBayky şükür bende de olmamıştı umarım bu hamileligimde de olmaz bol bol yaglanın :))
nilsmomy KeremikoBayky diz kapaklarımın arkası ve baldırlarım oralara krem sürmeyi ihmal ettim ona bağlıyorum
Lunaaa92 Asim_Mehmet sadece 2 kilo nasıl aldınız ? bebek bile en az 2,5 kilo oluyor bunun suyu, plasentası, göğüslerin büyümesi vs var çok şaşırdım
Asim_Mehmet Lunaaa92 ben kendimden 2 kilo vermişim, toplamda 4 kilo almış okuyorum, bebeğim 2 kilo doğdu, erken doğum yaptim
marnus KeremikoBayky ben de hiç çatlamadım. Bir şey de sürmedim. Bence genetik. Annem iki doğum yapmış hiç çatlamamıştı
Birannecikkkkk Kızlar ben 39. Haftanın sonunda tüm 2 günde minik minik çatlaklarım oldu. Ben göremiyorum alt tarafta olduğu için eşim farketti ,🙊
EsiLaMirac_0mom Çatlak olsa şimdide belli olur kırmızı kırmızı belli olur ikinci gebeliğim 33+5 ’im ilkindede hiç çatlak olmamıştı bundada olmadı doğumdan sonrada karnım dümdüz olmuştu içiniz rahat olsun 🤗
Gizem19-23 KeremikoBayky ben ilk doğumumda 22 kilo aldım yinede göbeğim de çatlak olmadı biraz kişinin bünyesi ile alakalı sanırım benimde bacağımda çatlak var mesela çok az