KeremikoBayky Merveofs maşallah inşallah bende çatlamam zaten 35+3ün nst de düzenli sancım çıktı 4 gün önce yakındır doğumum
Zelis97 KeremikoBayky ilk gebeliğimde çatlama olmamıştı ve bunun için hiç bişey kullanmadım ne krem, ne yağ. Şuan 21 haftalık gebeyim henüz çatlak yok, umarım olmaz ☺️
Ftmcgdms KeremikoBayky ilk gebeligimde 30 kilo aldım catlamadim ikincide 36 dayız hiç bir şey yok valla bende genetik olduğuna inanıyorum ki öyle duştan duşa anca krem sürerim☺️
KeremikoBayky Ftmcgdms kiloyu güzel almışsınız bebiş kaç kilo doğdu kaç haftada, sonrasında kilo verme sürecininz nasıldı acaba
Symaydin Benim ilk gebeliğim de hiç çatlak olmadı 15 kilo almıştım. Şuan ikinciye hamileyim 34. Haftada 10 kilo aldım göbeğim önceki hamileliğimde daha da büyüdü sanki alt karnında çizgiler var gibi ama doğumdan sonra belli olur çatlak mi bilmiyorum onlar 😅
Ftmcgdms KeremikoBayky son aylarda ödemim çok oldu benim oğlum 3110 doğdu doğumdan bir ay sonra 12 kg vermiştim canım o evrede hiç bir şey yapmadim sonrasinda bir senede 24 kg verdim o zaman az dikkat ettim yediklerime zaten emzirme süreci biraz sporla hiç bir şey kalmiyor
Nazendehanim KeremikoBayky ben kantaron sürdüm baya kapandı çok olmadı zaten bende ,dikişten ben de tırsıyorum inşallah kesisis bir doğum olur 😅
Nazendehanim KeremikoBayky benimki doğal kantoron yatmadan önce sürdüğüm için pijama kullanımında leke olmadı ,genelde duştan sonra zlhakiki zeytinyağı ve kantoron sürüyordum leke yapmadı sadece zeytinyağ kokusu sindi atletlerime
Sinem011 Asim_Mehmet 52 kiloyla hamile kaldiysaniz 54 kiloylada doğum yaptıysanız bebeğiniz kaç kilo dogdu
Halalp Fundayakut beslenmen ve spor nasildi ikizim 30 kg almis 😅😅😅çok yemiş ama benim ilk gebeliğim on hafta oldu 800 gram aldim
Fundayakut Halalp Hamile olmadan önce yapıyordum spor sonra yapmadım hiç beslenmeme dikkat etmiyor Allah ne verdiyse yiyorum 😅 ama yürüyüş yapıyorum sanırım o yüzden