Sen5155 minikmucizeemaak bişeye dikkat etmedim valla hatta hiç beklemiyorduk. Tam 9 eylülde kanamam başladı 10 15 gün sürdü sonra bir daha adet olmadım. Ekimde hiç adet olmadığım için Kasımda da bilemedim ne zaman olacağımı. Açıkcası ilişkiye nasıl girdiğimizi de hatırlamıyorum
minikmucizeemaak Sen5155 Allah sağlıkla kavuştursun ❤️ Benimde kanamam biteli aşağı yukarı 1 hafta oldu inşAllah yeni yıl yeni ay bana sağlıkla mucizemi nasip etsin🤲🏻❤️
Minikmucizelere Mutluuygungelen Allah’ım tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin banada inşallah 🙏sizde sag salim kucağınıza alırsınız inşallah 🙏❤️
Minikmucizelere Leyla_lala Allah’ım hepimiz icin hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah Sağ salim kucağınıza alirsiniz bebisinizi inşallah 🙏❣️
Mamacita1 Minikmucizelere Bende Ağustos ayında kimyasal gebelik geçirdim ve Eylül ayında tekrar hamile kaldım. Hiç endişelenme bu gibi durumdan sonra daha sağlıklı gebelik oluyormuş bebek daha çabuk tutunuyormuş çok şükür benimde öyle oldu şu an 17 haftalığım Allah’ım tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip eder inşallah 🤲🏻❤️
Minikmucizelere Mamacita1 Allah’ım ne güzel yazmışsınız öyle cok teşekkür ederim inşallah banada tsz zamanda sağlıklı nasip olur inşallah Sag salim bebişinizi kucaginiza almayı nasip etsin inşallah 😊🙏❤️
minikmucizeemaak Mamacita1 Sağlıkla kavuşun bende bu ay geçirdim dikkat ettiğiniz bişeyler oldu mu acaba bana çevrem 1 gün arayla ilişki dedi onu uyguluyorum siz ekstra bi tavsiyeniz var mı
clarauknow Minikmucizelere canım merhaba ben gebelik düşünmeye başladığımın 2. ayı hamile kaldım fakat kinyasal gebelik olduğunu öğrendik ve adetimle attım ve ertesi ay tekrar gebe olduğumu öğrendim şimdi 34 haftalık olduk bile 🥰 kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik olma olasılığı daha yüksekmiş çevremdeki herkes öyle derdi bana rahim temizlendiği için hayırlısı olsun hakkında 🙏
Minikmucizelere clarauknow yaa ne güzel Allah’ım en kısa zamanda banada sağlıklı nasip eder inşallah 🤲 Sag salim kavusursunuz bebişinizi inşallah 🙏😍
Busee1601 Bende 1 buçuk yıl uğraştım sonra hamile kaldım kimyasala döndü 8 Ağustosta kanamam oldu Eylülün ortasında tekrar hamile olduğumu öğrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ygtt_96 Minikmucizelere 4 mayısta test yaptım pozitif çıktı ama kimyasaldı 10 mayısta adet oldum. Haziranda adet olmadım suanda 32+6 olduk. Hemen bir sonraki ay gebelik oldu benim.
Yagmur-44 Minikmucizelere 12 Eylül de kimyasal gebelik geçirdim kuzum direk üstüne hamile kaldım. Sanırım kimyasaldan sonra sık görülen bi durum