Minikmucizelere Canım bende 2020 den beridir evliyim ve bizim 1 sene korumasız çocuğumuz olmadı her türlü testleri yaptık ve bişey çıkmadı doktorum yumurtalarımın hızlandırmak istediği her ihtimale karşı femera diye bi ilaç verdi 3 4 ay kullanımdan sonra hamile olduğumu öğrendim. Kontrole gittiğimde kimyasal gebelik olduğunu kesenin var olduğunu ama bebeğim gelişmediğini söyledi benim doktorum prof doktordu kliniği vardı hemen özel hastaneye yatırıldım iğne vuruldum iç kanama başlamıştı bende cünkü bir kaç saat gözetim altında kaldıktan sonra eve gitmek istedim bebeğin düşmesine kendimi hazırlamak istedim bu arada o zamanlar 6 7 haftalıktı evde düşürdüm ocak ayıydı bana korunmamla ilgili bişey söylemediler ben 1 2 ay korundum mayısta hamile kaldığımı öğrendim tekrardn sonra onuda kaybettim kese daha yeni yeni oluşmuştu oda tuttunamadı sonra temmuzda tekrar hamile kaldım 😃 Ve şuan 25 haftalık gebeyim çok şükür o kötü olaylardan sonra bidaha cocuğum olmayacak die kendimi çok üzdüm bu da düşer mi die aslaa öyle olmuyor benden sana tavsiye umudunu kaybetme ve sakın düşünme ne kadar çok düşünür hamile kaldım mı tuttu mu acaba test yapiyim dersen emin ol psikoloji insanı daha cok etkiliyor ve üremeyide o yüzden içini ferah tutt.