Burcuk 28-6 oldum çalıştığım iÇin zaman geçiyor ama 15 tatilden Sonra evdeyim ... bakalım hayırlısı .. koltuğa oturunca kalkamıyorum sol bacağım tutmuyor :/
sbanuss Halidemat benimde 28+4 bende aynıyım zaman hiç geçmiyor biran önce doğsun diyorum eşim gülüyor 😀 sağlıkla kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin çoğu gitti azı kaldı ne diyelim 😔
MdhTpz Bende bugun sonunda 32 haftami doldurdum sukur🙏 yarin izne cikiyorum yuppiii💃💃 3 mart gozukuyo dogumumuz bakalim benim oglan gecmi gelcek erken mi 😍 siz de durumlar nasil kizlarr?
seydanurceyhan Burcinsahin3 Bende 30+1 herseyi hazir oglumuzu sabirsizliklaa bekliyoruz gelsim artik hayirlisiyla saglikli sihatli hepimiz kucagimiza aliriz ilk zamanlar daha cabuk geciyodu simdi hic gecmicekmis gibi bu vakitler bi an once dogupta sevmek istiyorum ama hayirlisiyla vakti saatinde gelsin hergun gidip dolabina kiyafetlerine bakip bakip duruyorum
Ecelina 30+5 im bende 1 hafta sonra doğum iznine ayrilicam insallah. Evde ugrasla zaman daha hızlı geçer insallah 😍
Eymen18 Ecelina evde zaman hiç geçmiyor bnde 30+4 dum işten ayrıldım bel fıtığı yüzünden ama zaman geçmiyor bende çantasını hazırladım oglusumuzu hayırlısıyla kucagimza almak için gün sayiyoruz
Melekgrp Kizlar bende olan bisiyi danışmak istiyorum sizlerle benim kalçalarmda (basenlerimde) morluklar olusmaya basladi karnımn üzerinde de 2 3 tane olustu sizde de bu sorun var mi acaba haftaya kontrolmde doktoruma danışıcam 😑