EserNagihanSnmez Merhaba bende 29 haftalığım ve çok zor geçiyor bel ağrılarım oluyor erken doğum olmasından korkuyorum 🙁 erken doğum olmaması için en az kaç haftayı doldurmak gerekiyor...
Serife07 EserNagihanSnmez benimde aşırı belim ağrıyor canım sag bacagima bile dökülüyor agri ağlıyorum artık düşün gerisini acıdan beni benden alıyor resmen ben sordum doktora oda bu agri benim belim ağır işlere uygun olmadığı için ağrırmış çocuk on tarafa doğru büyüdükçe bele vururmus ama dikkat edelim bende korkuyorum
aslicerkan EserNagihanSnmez ay bende de kalca kemigi ağrısı var yastiklarla butunlestim valla kemik ağrısı cok zor Rabbim bizlere sifa versin 🤗
EserNagihanSnmez Allah yardımcımız olsun. Hayırlısıyla bu dönemi de atlatalım. Hamilelerin duası kabul olurmuş...
ZeynepFatih 28+2yiz ama doktorun deyimine göre 29+2 ile uyumlu prensesim MaşaAllah 😍 aynı dert bende de var günler geçmiyor heyecan tavanda çok sabırsızım 🙊
Omeriskonunannesi Merhabalar bizde 31+2 yiz zaman geçmiyor 🙂 hastane çantamız odamız herşey hazır. Oturduk bekliyoruz. Bu sürece kadar alışverişti odayı yapmaktı vs derken zaman geçtide. Şimdi geçmiyor 🙂
Halidemat Benimde 28+4 oldu erkek bebek. Her haftayı günü takip ediyorum zor geçiyor zamanlar mart çabuk gelsin diyorum
sbanuss Halidemat benimde 28+4 bende aynıyım zaman hiç geçmiyor biran önce doğsun diyorum eşim gülüyor 😀 sağlıkla kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin çoğu gitti azı kaldı ne diyelim 😔