Aybukedg pheobebuffay benim doktorum 32+0 da verdi çalışır raporunu. Bir gün fark eder mi bilmiyorum.
pheobebuffay Aybukedg e nabızımda 26 mayıs son adet tarihi görünüyor ama benim son adet tarihim 27 mayıs bunu gittiğim hangi doktor yazdı bilmiyorum doktor 5 ocakta başlatıcam dedi ama o e nabıza göre benim bu güne kadar doktora söylediğim 27 mayıs ise 6 ocakta başlıyor kafam karışık😔
Sonys pheobebuffay 1 güne 2 güne o kadar takılmıyor sgk ve ik. Siz de takılmayın bence benim doktorum 31+5 te verdi sorun olmadı hiç.
Nedime54 32+0 da aldım çalışamaz raporunu cumartesiye denk geldi özelden aldım işletmek için pazartesi götürdüm
Eackr Doktorum bana da tam 32 olduğun gün gel demişti perşembe gideceğim inşallah. Kendi kurumuma da sordum 32ye girdiğin gün raporunu alman gerekiypr dediler.
Hamiss_ pheobebuffay Ben ilk gebeliğin de 31+6da hastaneyi arayıp istemiştim tam 32 olmadan vermiyoruz dediler. Tam 32 de vermişlerdi.
pheobebuffay sayre benim son adet tarihime göre 32+6 6 ocak oluyor ama e nabıza göre 5 ocakta 🤦🏻♀️ o yüzden kendi satıma göre 5 ocakta 31+6 oluyorum kafam allak bullak
Baby905 sayre benim telefondaki uygulamaya göre doktorun söylediği tarih farklı oluyor bu yuzden haftasonuna denk geldiği için pazartesi çağırdı 32+3 oluyor uygulamadaki son adet tarihime göre. Sizce bu sıkıntı olur mu? Aktarılcak gün sayısı azalır mı ?